Το μικρότερο Pick-Up στην ιστορία της Ford προσφέρεται... δωρεάν! (vid)

Πέτρος Σηφαλάκης
Το μικρότερο Pick-Up στην ιστορία της Ford προσφέρεται... δωρεάν! (vid)
Η Ford εξέλιξε, μελέτησε και τελικά, έφτιαξε ένα Pick-Up που θα είναι κυριολεκτικά τσάμπα, όμως... δεν είναι αυτό που νομίζετε.

Βλέποντας το βίντεο που έφτιαξε η Ford για το νέο της δημιούργημα, πραγματικά νομίζεις ότι μας παρουσιάζει ένα νέο μοντέλο. Στην πραγματικότητα όμως αυτό που μας δείχνει είναι ένα νέο emoji, που θα το δούμε στα πληκτρολόγια των κινητών μας τηλεφώνων και γενικότερα, των ηλεκτρονικών μας συσκευών. Το τελευταίο θα συμβεί αν καταφέρει να περάσει από την επιτροπή αξιολόγησης των emoji και σε περίπτωση που το «δεχτούν», θα συμπεριληφθεί στο επόμενο update των πληκτρολογίων στις αρχές του 2020.

Η Ford επένδυσε αρκετά για να καταφέρει να το δημιουργήσει και να βρίσκεται στα πρότυπα που ορίζει η επιτροπή. Δημιουργήθηκε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Emoji και η σχεδίασή του δεν μιμείται κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο αλλά «περιγράφει» την κατηγορία με τα βασικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν όλους τους εκπροσώπους της, δηλαδή μεγάλη απόσταση από το έδαφος, καρότσα και μιάμιση καμπίνα. Ας ευχηθούμε λοιπόν τα καλύτερα, για την προσπάθεια της Ford!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!