ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Hyundai Tucson: Οι οικογενειάρχες το λατρεύουν και με τη βούλα!

Hyundai Tucson: Οι οικογενειάρχες το λατρεύουν και με τη βούλα!

Hyundai Tucson: Οι οικογενειάρχες το λατρεύουν και με τη βούλα!

Το SUV της Hyundai κατέκτησε το βραβείο του πιο φιλικού προς την οικογένεια μοντέλου, επικρατώντας μεταξύ 16 ανταγωνιστών. 

Οι οικογένειες αγαπούν το Hyundai Tucson, όπως επαλήθευσαν οι αναγνώστες της Γερμανικής «Bild am Sonntag», οι οποίοι ανέδειξαν το compact SUV ως το «πιο φιλικό προς την οικογένεια αυτοκίνητο εισαγωγής για το 2019». Αυτή είναι η δεύτερη φορά που η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία κυριακάτικη εφημερίδα της Γερμανίας απονέμει στο Tucson το βραβείο του πιο φιλικού οικογενειακού οχήματος. Φέτος, το Hyundai Tucson επικράτησε ανάμεσα σε 16 δυνατούς ανταγωνιστές.

Στην αναζήτησή της για το «Αυτοκίνητο Εισαγωγής του 2019», η συντακτική ομάδα του τμήματος Αυτοκινήτου του Bild Group, πρότεινε 17 οχήματα από τα οποία οι αναγνώστες της Bild am Sonntag επέλεξαν πέντε υποψήφια για τον τελικό γύρο. Τα εν λόγω μοντέλα διατέθηκαν σε πέντε οικογένειες αναγνωστών, οι οποίες πραγματοποιούν εκτεταμένες δοκιμές στο Κέντρο δοκιμών DEKRA στο Lausitzring. Οι δοκιμαστές αξιολογούν τα οχήματα στην καθημερινή χρήση, την ποιότητα, την άνεση, τη σχέση τιμής / απόδοσης και την οδηγική απόλαυση.

Να σημειωθεί ότι με περισσότερες από 11.000 νέες ταξινομήσεις κατά τους πρώτους πέντε μήνες του 2019, το συμπαγές SUV Tucson είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα της Hyundai στη Γερμανία. Μόνο τον Μάιο του 2019, περίπου 2.600 αγοραστές επέλεξαν το Hyundai Tucson (42,8% περισσότεροι από ότι τον Μάιο του 2018).
 
Η Hyundai προσφέρει το Tucson με δύο αποδοτικούς βενζινοκινητήρες και τρεις πετρελαιοκινητήρες CRDi με πρωτοποριακή υβριδική τεχνολογία 48V, η οποία μειώνει την κατανάλωση καυσίμου έως και 12%. Ανάλογα με τον κινητήρα, διατίθεται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων, κιβώτιο ταχυτήτων DCT 7 σχέσεων και αυτόματο 8-τάχυτο κιβώτιο.
 
Με την πρωτοποριακή αυτή τεχνολογία, η Hyundai στοχεύει στη μείωση της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών ρύπων CO2 εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα μέγιστη οδηγική απόλαυση. Επιπλέον, το Hyundai Tucson διαθέτει τα πιο προηγμένα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού, (Hyundai SmartSense), τα οποία αυξάνουν σημαντικά την οδηγική ασφάλεια και προσφέρουν πιο ευχάριστη οδηγική άνεση.