Το τρίτο τρέιλερ του «Hobbs & Shaw» είναι πλέον γεγονός! (vid)

Το τρίτο τρέιλερ του «Hobbs & Shaw» είναι πλέον γεγονός! (vid)
Ο Ντουέιν Τζόνσον ενώνει τις δυνάμεις του με τον Τζέισον Στέιθαμ για να αντιμετωπίσουν τον υπέρτατο «Κακό», Ίντρις Έλμπα.

Η σειρά ταινιών Fast & Furious συνεχίζει να μας «βομβαρδίζει» με τις περιπέτειες των πρωταγωνιστών της, οι οποίες εδώ και αρκετό καιρό έχουν ξεπεράσει τα στενά όρια της «παράνομης κόντρας». Αυτή τη φορά η νέα ταινία με τίτλο Fast & Furious Presents: Hobbs and Shaw, επικεντρώνεται στους δύο πιο αντισυμβατικούς ήρωες, οι οποίοι εν τέλει συνεργάζονται ενάντια στο «Κακό», όπως συνέβη και στην κανονική ροή της σειράς.

Το πρώτο «δείγμα» της spin off ταινίας το είχαμε δει πριν μερικούς μήνες, όταν κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ (βλέπε παραπάνω), με τον «The Rock» στο ρόλο του Λουκ Χομπς και τον Τζέισον Στέιθαμ ως Ντέκαρντ Σο, να αντιμετωπίζουν τον Ίντρις Έλμπα, ο οποίος παίζει το ρόλο ενός ανατρεπτικού τρομοκράτη με... υπερδυνάμεις βγαλμένες από σούπερ ήρωα!

Στην συνέχεια ακολούθησε το εξίσου εκρηκτικό δεύτερο τρέιλερ:

Και πλέον με την πρεμιέρα της ταινίας να έχει προγραμματιστεί για τις 26 Ιουλίου του 2019, απολαύστε και το τρίτο τρέιλερ:

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!