ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Μαθητές σχολείων «εισβάλλουν» σε εργοστάσιο της Nissan! (pics & vid)

Μαθητές σχολείων «εισβάλλουν» σε εργοστάσιο της Nissan! (pics & vid)

Μαθητές σχολείων «εισβάλλουν» σε εργοστάσιο της Nissan! (pics & vid)

Την ευκαιρία για μια συναρπαστική ξενάγηση στα «ενδότερα» της αυτοκινητοβιομηχανίας, είχαν μικροί μαθητές στη Βαρκελώνη.

Τον περασμένο Ιανουάριο η Nissan ξεκίνησε ένα νέο πρόγραμμα, το οποίο δίνει τη δυνατότητα σε μαθητές από διάφορες σχολικές τάξεις, να ανακαλύψουν τις διαδικασίες παραγωγής που εφαρμόζει η Nissan για την κατασκευή των οχημάτων της. Οι μικροί επισκέπτες μαθαίνουν για την ιστορία της Nissan και για τον τρόπο με τον οποίο η εταιρεία ανταποκρίνεται στις παγκόσμιες προκλήσεις της αυτοκινητοβιομηχανίας και σε τομείς όπως η αυτόνομη οδήγηση, η ψηφιακή συνδεσιμότητα και τα οχήματα με μηδενικές εκπομπές ρύπων.

Οι επισκέπτες απολαμβάνουν την εμπειρία της περιήγησης στο εσωτερικό του εργοστασίου όπου κατασκευάζονται τα σκληροτράχηλα Navara, καθώς και το αμιγώς ηλεκτροκίνητο e-NV200, η παραγωγή του οποίου πραγματοποιείται αποκλειστικά στη Βαρκελώνη για όλο τον κόσμο. Τέτοιου είδους επισκέψεις, δημιουργούν τον ενθουσιασμό στους μαθητές για ενδεχόμενη σταδιοδρομία στη αυτοκινητοβιομηχανία,  προσφέροντας μια μοναδική αντίληψη στον κόσμο της προηγμένης μηχανικής.

Η Nissan έχει δώσει σε περισσότερους από 800 μαθητές την ευκαιρία να δουν από πρώτο χέρι τον κόσμο της αυτοκινητοβιομηχανίας, από τις αρχές του 2019. Παράλληλα, θα συνεχίσει να θεσπίζει πρωτοβουλίες στην κατεύθυνση μια  κοινωνίας με μηδενικές εκπομπές ρύπων, εμπνέοντας τις επόμενες γενιές σχεδιαστών και μηχανικών αυτοκινήτων.

Δείτε το video από την επίσκεψη των μαθητών στο εργοστάσιο της Nissan στη Βαρκελώνη: