Τα γυρίσματα του Fast and Furious 9 ξεκίνησαν! (vid)

Δημήτρης Γράτσος
Τα γυρίσματα του Fast and Furious 9 ξεκίνησαν! (vid)
Ο Βιν Ντίζελ και οι υπόλοιποι «Μαχητές των Δρόμων» δημοσίευσαν τις πρώτες εικόνες από τα πλατό της 9ης ταινίας της σειράς.
Η σειρά ταινιών Fast and Furious συνεχίζει ακάθεκτη, με τα γυρίσματα της 9ης συνέχειας να έχουν ξεκινήσει, όπως μας ενημέρωσαν οι συντελεστές του Fast and Furious 9 μέσω social media. Και για να είμαστε ειλικρινείς όταν το 2001 κυκλοφόρησε η πρώτη ταινία της σειράς, ουδείς μπορούσε να φανταστεί ότι 18 χρόνια μέτα οι περιπέτειες του Βιν Ντίζελ και της παρέας του δεν θα σταματούσαν, έχοντας πλέον ξεπεράσει τα στενά όρια της «παράνομης κόντρας».
Έτσι λοιπόν τα γυρίσματα του Fast and Furious 9 ξεκίνησαν αυτή την εβδομάδα στο Λονδίνο, με τον Βιν Ντίζελ να δημοσιεύει ένα σχετικό video παρέα με την Μισέλ Ροντρίγκες, την επί τόσα χρόνια «σύντροφο» του στη σειρά, με εξαίρεση κάποια μικρά διαλείμματα τα οποία τον έχρισαν πατέρα.. «Είναι σαν ένα θαύμα, που το κερδίσαμε με κόπο, αλλά νιώθουμε παράλληλα τόσο ευγνώμονες και ευλογημένοι», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ντίζελ.

First day completed! Blessed beyond words. #Fast9 2020

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vin Diesel (@vindiesel) στις PDT

Από την πλευρά του, ο σκηνοθέτης Τζάστιν Λιν ανέβασε την κλασική φωτογραφία με την κλακέτα:
Να σημειωθεί, ότι αυτοί που δεν θα επιστρέψουν σίγουρα στην 9η συνέχεια της σειράς, είναι οι Ντουέιν Τζόνσον και Τζέισον Στέιθαμ, οι οποίοι απέκτησαν τη δική τους spin off ταινία «Hobbs & Shaw» (στην Ελλάδα από τις 29 Αυγούστου).

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!