Volkswagen SUV and Sport Live: Ένα μοναδικό road show ξεκινάει!

Δημήτρης Γράτσος
Volkswagen SUV and Sport Live: Ένα μοναδικό road show ξεκινάει!
Η γερμανική φίρμα επιδεικνύει την πληρέστατη γκάμα των SUV της, για ένα ολόκληρο δεκαήμερο (από 18/6 έως 27/6).

Η Volkswagen με την εντυπωσιακή και πλήρη γκάμα σε SUV την οποία διαθέτει, καλύπτει τις ανάγκες ακόμη και του πιο απαιτητικού υποψήφιου αγοραστή. Με τα compact T-Cross και T-Roc, το δημοφιλές Tiguan, καθώς και τη ναυαρχίδα της μάρκας, το κορυφαίο Touareg, η VW προσφέρει οδηγική απόλαυση, κορυφαία τεχνολογία και ασφάλεια, σε πολύ ελκυστικό design.

Έτσι λοιπόν, μία πρώτη γνωριμία με τον στόλο SUV της γερμανικής φίρμας μπορούν να έχουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι μέσα από το «Volkswagen SUV and Sport Live», ένα ιδιαίτερο road-show, το οποίο τους δίνει την ευκαιρία να οδηγήσουν τα μοντέλα της Volkswagen. Μετά από μία σύντομη παρουσία στη Θεσσαλονίκη τις προηγούμενες μέρες, τo «Volkswagen SUV and Sport Live», επισκέπτεται πλέον τους επίσημους εμπόρους της μάρκας στην Αττική.

Από την Τρίτη 18 Ιουνίου έως και την Πέμπτη 27 Ιουνίου, ένας στόλος από T-Cross, T-Roc, Tiguan και Touareg είναι στη διάθεση των ενδιαφερομένων για να τα δουν, να μάθουν περισσότερα για αυτά και κυρίως να τα οδηγήσουν. Μαζί τους, μερικές ιδιαίτερες εκδόσεις μοντέλων της μάρκας, όπως τα Arteon R-Line, Golf R-Line, καθώς και τα «γρήγορα» Polo GTI και Up! GTI, συμπληρώνουν τη μοναδική οδηγική ευκαιρία. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια του road-show θα ισχύσουν και ιδιαίτερες προσφορές σε συγκεκριμένα μοντέλα, δίνοντας μια μοναδική ευκαιρία σε κάθε ενδιαφερόμενο να κλείσει το Volkswagen των ονείρων του.

Οι ώρες λειτουργίας του «Volkswagen SUV and Sport Live» είναι από τις 10.00 το πρωί έως τις 21.00 το βράδυ, ενώ το αναλυτικό πρόγραμμα έχει ως εξής:

- Τρίτη 18 Ιουνίου: Karenta, Αργυρούπολη

- Τετάρτη 19 Ιουνίου: Volkwagen-Φιλιππαίος

- Πέμπτη 20 Ιουνίου: Volkswagen-Γρατσίας

- Παρασκευή 21 Ιουνίου: Karenta, Μαρούσι

- Δευτέρα 24 Ιουνίου: Volkswagen-Αφοί Φιλοσίδη

- Τρίτη 25 Ιουνίου: Volkswagen-Auto Club

- Τετάρτη 26 Ιουνίου: Karenta, Πειραιώς

- Πέμπτη 27 Ιουνίου: Volkswagen-Μαρινάτος

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!