Ford v. Ferrari: Ποιοι τυχεροί θα δουν πρώτοι 10 λεπτά από την ταινία;

Δημήτρης Γράτσος
Ford v. Ferrari: Ποιοι τυχεροί θα δουν πρώτοι 10 λεπτά από την ταινία;
Η επίσημη πρεμιέρα της πολύ-αναμενόμενης ταινίας θα λάβει χώρα στις 15 Νοεμβρίου, ενώ πρωταγωνιστούν οι Μάτ Ντέιμον και Κρίστιαν Μπέιλ.

Την προηγούμενη εβδομάδα κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ για τη νέα ταινία Ford v. Ferrari, στην οποία παρακολουθούμε την προσπάθεια του Κάρολ Σέλμπι (Ματ Ντέιμον) να κερδίσει τη Ferrari στον θρυλικό αγώνα του Λε Μαν σε συνεργασία με τον Κεν Μάιλς (Κρίστιαν Μπέιλ), η οποία εν τέλει κατέληξε σε θρίαμβο το 1966.

Η ταινία θα πραγματοποιήσει την επίσημη πρεμιέρα της στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 15 Νοεμβρίου, ωστόσο όσοι παρακολουθήσουν τον φετινό 24ωρο αγώνα αντοχής του Λε Μαν, θα έχουν την ευκαιρία να δουν σε αποκλειστική προβολή ένα video διάρκειας 10 λεπτών, προερχόμενο από την ταινία!

Πιο αναλυτικά την Παρασκευή 14 Ιουνίου (19.15) θα λάβει χώρα η πρώτη προβολή στο θέατρο Pathe στο κέντρο της πόλης, ενώ θα ακολουθήσει και δεύτερη στο CGR Saint Saturnin, το οποίο βρίσκεται στα προάστια του Λε Μαν. Να σημειωθεί ότι αμφότερες οι προβολές είναι δωρεάν, όμως όσοι θέλουν να τις παρακολουθήσουν θα πρέπει να προμηθευτούν έγκαιρα το αντίστοιχο κουπόνι.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!