Με πέντε Ford GT o φετινός 24ωρος αγώνας του Λε Μαν! (pics & vid)

Με πέντε Ford GT o φετινός 24ωρος αγώνας του Λε Μαν! (pics & vid)
Ο δημοφιλής αγώνας αντοχής θα διεξαχθεί στην ομώνυμη γαλλική πίστα το διήμερο 15 και 16 Ιουνίου.

Πενήντα χρόνια μετά το σερί των τεσσάρων νικών της Ford στο Λε Μαν, η μάχη δεν θα κριθεί φέτος μόνο από το αποτέλεσμα της κόντρας «Ford v. Ferrari». Και αυτό γιατί η εταιρεία με σήμα το μπλε οβάλ καλείται το διήμερο 15-16 Ιουνίου να δείξει τα δόντια της όχι μόνο απέναντι στην ιταλική φίρμα, αλλά και στις BMW, Aston Martin, Corvette και Porsche!

Έτσι, μία πραγματικά τιτάνια «σύγκρουση» ανάμεσα σε έξι ηχηρά ονόματα βρίσκεται και επίσημα προ των πυλών, με την ομάδα Ford Chip Ganassi Racing να είναι πανέτοιμη να σηκώσει το γάντι υιοθετώντας το γνωστό σύνθημα «Go Like Hell».

Με πολλές λαμπρές, αλλά και άσχημες στιγμές στην πορεία του, το τετραετές αγωνιστικό πρόγραμμα με το Ford GT στον 24ωρο αγώνα του Λε Μαν έχει δικαιώσει τις προσδοκίες, καθώς η Ford είναι ο μόνος κατασκευαστής στην κατηγορία GTE Pro που έχει ανεβεί στο βάθρο στους τρεις τελευταίους αγώνες στην γαλλική πίστα.

Τα τέσσερα εργοστασιακά Ford GT (συν μία ιδιωτική συμμετοχή) θα είναι βαμμένα πλέον σε νέα αγωνιστικά χρώματα προς τιμήν των μεγάλων επιτυχιών του παρελθόντος, ενώ θα τα οδηγήσουν ονόματα τα οποία έχουν σαν στόχο μόνο το πρώτο σκαλί του βάθρου. Μείνετε συντονισμένοι!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!