ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Ο δήμος Αθηναίων επιστρέφει τις πινακίδες των οχημάτων

Ο δήμος Αθηναίων επιστρέφει τις πινακίδες των οχημάτων

Ο δήμος Αθηναίων επιστρέφει τις πινακίδες των οχημάτων

Από τη Μεγάλη Τρίτη θα επιστρέφει ο δήμος Αθηναίων τις πινακίδες των οχημάτων, με εξαίρεση εκείνες που αφαιρέθηκαν λόγω παραβάσεων αντικοινωνικής στάθμευσης.

Από αύριο, 23 Απριλίου, ο δήμος Αθηναίων επιστρέφει τις πινακίδες των οχημάτων που έχουν αφαιρεθεί από τη Δημοτική Αστυνομία, προκειμένου οι πολίτες να διευκολυνθούν στις μετακινήσεις τους για τις γιορτές του Πάσχα. Η επιστροφή των πινακίδων θα γίνεται όμως μετά την καταβολή του αντίστοιχου προστίμου και με την προσκόμιση των απαραίτητων για την παραλαβή τους δικαιολογητικών (άδεια κυκλοφορίας, ασφαλιστήριο συμβόλαιο, αστυνομική ταυτότητα ή θεωρημένη εξουσιοδότηση στην περίπτωση που θα τις παραλάβει τρίτος), από τα γραφεία της Δημοτικής Αστυνομίας του δήμου Αθηναίων (Αγ. Κωνσταντίνου 14, 1ος όροφος), από τις 9 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα.

Δεν θα επιστρέφονται οι πινακίδες και οι άδειες οδήγησης που έχουν αφαιρεθεί από τη Δημοτική Αστυνομία για παραβάσεις αντικοινωνικής στάθμευσης, καθώς και λόγω εκτέλεσης αποφάσεων που έχουν εκδοθεί από δικαστικές αρχές. Τέτοιου είδους παραβάσεις είναι για παράδειγμα η παράνομη κατάληψη θέσης στάθμευσης για ΑΜΕΑ.