H Mercedes-AMG A35 διαθέσιμη και σε σεντάν (pics)

Πέτρος Σηφαλάκης
H Mercedes-AMG A35 διαθέσιμη και σε σεντάν (pics)
Για τους λάτρεις του... παραδοσιακού, το «βασικό» μοντέλο επιδόσεων της Mercedes-AMG θα διατίθεται και σε αμάξωμα τύπου σεντάν.

Οι 306 ίπποι της Mercedes-AMG A35 ήρθαν για να την κατατάξουν ακριβώς απέναντι στο Audi S3, ενώ το κορυφαίο RS3 θα έρθει αντιμέτωπο με την A45 AMG που θα παρουσιαστεί αργότερα. Το S3, είναι διαθέσιμο και ως σεντάν οπότε η Mercedes-AMG δεν χάνει την ευκαιρία να παρουσιάσει κι εκείνη το δικό της μοντέλο με αμάξωμα τριών όγκων. Το αυτοκίνητο κρατά την έντονα σπορ εικόνα που χαρακτηρίζει και το χάτσμπακ.

Οι 18άρες ζάντες (προαιρετικά 19άρες) μαζί με το πιο επιθετικό styling γενικότερα, την κάνουν αμέσως να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες A-Class, ενώ το εσωτερικό είναι ίδιο με το χάτσμπακ και συναντάμε τα σπορ καθίσματα, το flat bottom τιμόνι και τις σπορ λεπτομέρειες στην ποιοτική καμπίνα. Εννοείται ότι και ο κινητήρας παραμένει ακριβώς ο ίδιος με της A35 AMG. Πρόκειται για ένα τούρμπο τετρακύλινδρο σύνολο των 2.0 λίτρων που αποδίδει 306 ίππους και συνδυάζεται με 7άρι αυτόματο σασμάν AMG 7G Speedshift και την τετρακίνηση 4MATIC. Οι επιδόσεις που εξασφαλίζει είναι κορυφαίες, με 0-100 χλμ./ώρα σε 4,8 δευτερόλεπτα!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!