ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Σπάει τα κοντέρ η Jaguar-Land Rover στην Ελλάδα!

Σπάει τα κοντέρ η Jaguar-Land Rover στην Ελλάδα!

Σπάει τα κοντέρ η Jaguar-Land Rover στην Ελλάδα!

Σημείωσε εντυπωσιακή αύξηση ύψους 97% στις πωλήσεις για το 10μηνο του 2018, ατενίζοντας με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον.

Η εισαγωγική εταιρεία της JLR στην Ελλάδα, Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ, ανακοίνωσε ότι για το πρώτο 10μηνο της τρέχουσας χρονιάς, πραγματοποιεί την καλύτερη της επίδοση τα τελευταία χρόνια. Οι ταξινομήσεις των αυτοκινήτων της Jaguar-Land Rover στην χώρα μας ανέρχονται στις 264 έναντι 134 για την ίδια περίοδο του 2017, σημειώνοντας εντυπωσιακή αύξηση ύψους 97%, την ώρα που οι πωλήσεις της μητρικής εταιρείας για την ίδια περίοδο στην Ευρώπη παρέμειναν περίπου στα ιδία επίπεδα, καθιστώντας την ελληνική εισαγωγική μεταξύ των κορυφαίων σε επιδόσεις.

Το 2019 προβλέπεται ακόμα πιο δυναμικό για την Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ και την JLR, καθώς θα πραγματοποιηθεί η παγκόσμια παρουσίαση του νέου Range Rover Evoque τον επόμενο Μάρτιο στην Ελλάδα, επιβραβεύοντας με αυτό τον τρόπο την πολύ καλή πορεία της μάρκας στην χώρα μας, καθώς και το λανσάρισμα της νέας ηλεκτρικής Jaguar I-Pace, γεγονότα που προμηνύουν ακόμα μεγαλύτερη αύξηση πωλήσεων και μεριδίου στην αγορά των πολυτελών αυτοκινήτων στην Ελλάδα.