Η Μέγκαν Μαρκλ θα μάθει να οδηγεί σαν τον Κεν Μπλοκ

Gazzetta team
Η Μέγκαν Μαρκλ θα μάθει να οδηγεί σαν τον Κεν Μπλοκ
Ειδικά μαθήματα οδήγησης διαφυγής θα κάνει η Μέγκαν Μαρκλ τώρα που ανήκει και επισήμως την Βασιλική οικογένεια της Αγγλίας και είναι Δούκισσα του Σάσεξ.

Το τελευταίο κάστρο προστασίας σε περίπτωση κινδύνου για τα μέλη της Βασιλικής οικογένειας είναι η οδήγηση διαφυγής και όπως όλοι οι… ένοικοι του Μπάκιγχαμ, έτσι και η Μέγκαν Μαρκλ θα χρειαστεί να παρακολουθήσει μαθήματα οδήγησης υπό ακραίες συνθήκες.

Φυσικά τα μέλη της Βασιλικής οικογένειας διαθέτουν πολυάριθμη ασφάλεια και είναι αμφίβολο ότι θα χρειαστεί ποτέ να εξασκήσουν όσα μαθαίνουν πάνω στην οδήγηση. Παρόλα αυτά ο Μικ Κρουμ ο άνθρωπος που τους διδάσκει πως να ξεφεύγουν τον κίνδυνο οδηγώντας, εξήγησε στο CBS ότι αυτά τα μαθήματα γίνονται μόνο για τις στιγμές που υπάρχει κίνδυνος και σε αυτές τις στιγμές η εκπαίδευση φαίνεται χρήσιμη.

Η Δούκισσα του Σάσεξ θα μάθει έτσι να κάνει χειρόφρενα οδηγώντας με την όπισθεν ώστε να ξεφύγει από κάποιον που θα προσπαθήσει να της κάνει κακό ή να την απαγάγει, ενώ θα εξοικειωθεί με τις παράτολμες μανούβρες με το αυτοκίνητο ώστε να μπορεί να το ελέγχει.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!