Τέλος του 2018 θα είναι έτοιμη η BMW Σειρά 8 (vid)

Gazzetta team
Τέλος του 2018 θα είναι έτοιμη η BMW Σειρά 8 (vid)
Η BMW παρουσίασε μια ακόμη «επίσημη διαρροή» της καμουφλαρισμένης BMW Σειρά 8 που θα ξεκινήσει να πωλείται στο τέλος του έτους.

Στους δρόμους της Ουαλίας εντοπίστηκε η BMW Σειρά 8 η οποία βρίσκεται στο τελικό στάδιο δοκιμών της πριν ξεκινήσει την εμπορική της πορεία. Το αυτοκίνητο βρίσκεται εδώ και καιρό σε αυτό το τελικό στάδιο και η BMW φροντίζει όποτε εμφανίζεται δημόσια να προλαβαίνει την μεγάλη εξάπλωση των κατασκοπευτικών φωτογραφιών με δικό της επίσημο υλικό.

Έτσι τώρα μας παρουσιάζει ένα video-υπερπαραγωγή με τα αυτοκίνητα να κινούνται σε επαρχιακούς δρόμους της Ουαλίας και να μας προσφέρουν το γουργουρητό των κινητήρων τους. Οι εικόνες εμπλουτίζονται από τα λόγια του Μάρκους Φλας που είναι επικεφαλής της Σειράς 8 την πολιτική της έκδοση.

Ο Γερμανός τονίζει πως το δυσκολότερο σημείο της δημιουργίας του συγκεκριμένου αυτοκινήτου ήταν να διατηρηθεί ο χαρακτήρας του αγωνιστικού. Η αγωνιστική BMW Σειρά 8 υπάρχει ήδη και συμμετέχει στο φετινό πρωτάθλημα αγώνων αντοχής, το WEC. Μάλιστα η BMW θα συνδυάσει τους δύο αυτούς κόσμους καθώς έχει προαναγγείλει πως η επίσημη παρουσίαση της BMW Σειρά 8 θα γίνει τον Ιούνιο στο περιθώριο του 24ωρου αγώνα στο Λε Μαν.

Η BMW Σειρά 8 θα αποτελεί την coupe έκδοση της Σειράς 7 και θα αντικαταστήσει στην ουσία την Σειρά 6. Αυτό σημαίνει πως θα φέρει και τους κινητήρες με τους οποίους εφοδιάζεται η Σειρά 7, δηλαδή των diesel εξακύλινδρο 3 λίτρων, τον V8 4,4 λίτρων που συνοδεύεται από τετρακίνηση καθώς και τον αντίστοιχο με δύο τούρμπο ο οποίος στην παρούσα μορφή του αποδίδει 600 ίππους, αλλά θα είναι αναβαθμισμένος για την περίσταση.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!