Ένα αξεσουάρ για κάθε χόμπι από την Opel

Gazzetta team
Ένα αξεσουάρ για κάθε χόμπι από την Opel
Το Opel Grandland X διαμορφώνεται για κάθε δραστηριότητα χάρη στα αξεσουάρ της Opel με γνώμονα την ασφάλεια και την διασκέδαση.

Το μεγάλο SUV της Opel δεν θα μπορούσε να μείνει εκτός από την τακτική που ακολουθεί η εταιρεία με επιτυχία και στα υπόλοιπα μοντέλα της, ιδίου προσανατολισμού. Το Mokka X αλλά και το Crossland X έχουν ήδη συνδυαστεί άψογα με σειρά αξεσούαρ που περιλαμβάνει πλήθο δραστηριοτήτων και τώρα κάτι ανάλογο γίνεται και με το Grandland X.

Για εκείνους που δεν αρκούνται στους εσωτερικούς χώρους αποθήκευσης η Opel είτε με τη δική της υπογραφή, είτε με εκείνη της Thule, δική της εταιρείας, παρέχει τη δυνατότητα για μεταφορά ποδηλάτων με τις σχάρες στο πίσω μέρος ή επιπλέον μπαγκαζιέρα, όπως εκείνη της Opel με προ-εγκατεστημένο το σύστημα πρόσδεσης Power-Click. Φορτώνεται και από τις δύο πλευρές και είναι εύκολη προς χρήση για σημαντική αύξηση στο χώρο αποσκευών.

Αντίστοιχα η βασική σχάρα μπορεί να υποδεχθεί εύκολα την ειδική σχάρα για surfboard για ασφαλή πρόσδεση της σανίδας, ενώ σε όλες αυτές τις επιλογές εξυπηρετούν τα πλαϊνά σκαλοπάτια που εκτός από πρακτικότητα προφέρουν και στην αισθητική εξατομίκευση του Grandland X.

Για ιδιαίτερες απαιτήσεις είναι και τα αξεσουάρ της σειρά FlexConnect τα οποία περιλαμβάνουν δίχτυ στο χώρο αποσκευών, άγκιστρα για ασφαλή μεταφορά αντικειμένων, κρεμάστρες καθώς και αναδιπλούμενο τραπεζάκι. Όλα τα παραπάνω συνδυάζονται με τους αντάπτορες FlexConnect που προσαρμόζονται στα προσκέφαλα των εμπρός καθισμάτων και παρέχουν άνεση και πρακτικότητα στους επιβάτες.

Μαζί με τα αλουμινένια πλαϊνά σκαλοπάτια, οι λασπωτήρες αποτελούν μία ακόμα απόδειξη ότι τα πρακτικά αξεσουάρ μπορεί να είναι και κομψά: είναι σχεδιασμένα για να προστατεύουν τη βαφή από λάσπη, αλάτι, χαλίκι και χιόνι και φροντίζουν το Grandland X να διατηρεί τη λάμψη του με το πέρασμα του χρόνου. Το SUV μπορεί να εξατομικευτεί ακόμα περισσότερο με ζάντες αλουμινίου Opel σε διάφορα σχέδια και ποικίλες διαστάσεις. Στο εσωτερικό, χαρακτηριστικά όπως πεντάλ OPC Line από ανοξείδωτο ατσάλι ενισχύουν τη σπορ εμφάνιση.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!