Το ηλεκτρικό, κλασσικό Mini διατηρεί ζωντανό τον μύθο (vid)

Gazzetta team
Το ηλεκτρικό, κλασσικό Mini διατηρεί ζωντανό τον μύθο (vid)
Ένα κλασσικό Mini με ηλεκτροκινητήρα δημιούργησε η BMW για την έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης, αλλά είναι μόνο για επίδειξη.

Όσοι σπεύσατε να χαρείτε από τον τίτλο περιμένετε πρώτα να διαβάσετε και το κείμενο γιατί το ηλεκτρικό, κλασσικό Mini είναι αναμφίβολα ένα τέλειο trendy icon, πολύ δε περισσότερο από τη στιγμή που είναι οικολογικό, δεν είναι όμως προς πώληση.

Η Mini το έφτιαξε περισσότερο για να προωθήσει το νέο ηλεκτρικό Mini που θα κυκλοφορήσει το 2019 και επίσης για να αποδείξει πως έχει σκοπό να κάνει όλα της τα μοντέλα ηλεκτρικά κάποια στιγμή στο μέλλον. Το ηλεκτρικό, κλασσικό Mini έχει όλα τα στοιχεία που το έχουν κάνει αυτοκίνητο σύμβολο εδώ και δεκαετίες, μόνο που αυτά τα συμπληρώνουν το λογότυπο του ηλεκτρικού Mini καθώς και η πρίζα που έχει αντικαταστήσει την τάπα της βενζίνης.

Στο εσωτερικό έχουν τοποθετηθεί μπαταρίες σε σημείο το οποίο δεν έχει ανακοινωθεί, όμως το κλασσικό Mini ούτως ή άλλως δεν έχει και πολλά σημεία να τοποθετήσεις οτιδήποτε. Οι μπαταρίες αυτές δίνουν αυτονομία περίπου 110 χλμ. και φορτίζονται σε οικιακό ρεύμα σε περίπου τέσσερις ώρες. Όλα αυτά βεβαίως δεν έχουν και μεγάλη σημασία καθώς το ηλεκτρικό, κλασσικό Mini δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει πουθενά παρά στις παρουσιάσεις της Mini και της BMW ανά τον κόσμο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!