Η Λάρα Κροφτ κινείται με το αυτοκίνητο της χρονιάς (vid)

Gazzetta team
Η Λάρα Κροφτ κινείται με το αυτοκίνητο της χρονιάς (vid)
Ακόμη και οι πιο περιπετειώδεις τύποι σε αυτόν τον κόσμο έχουν την ανάγκη της ποιότητας και της προσιτής πολυτέλειας που μπορεί να προσφέρει το Volvo XC40.

Όπως πιθανώς έχετε ήδη ενημερωθεί το ευρωπαϊκό αυτοκίνητο της χρονιάς για το 2018 είναι το Volvo XC40. Αυτός είναι ένας τίτλος που το καθιερώνει στον κόσμο του αυτοκινήτου, ωστόσο η παρουσία του στην νέα ταινία με πρωταγωνίστρια την Λάρα Κροφτ, αναμένεται να το καθιερώσει και στα υποσυνείδητα εκατομμυρίων θεατών σε όλον τον πλανήτη.

Το Volvo XC40 είναι το αυτοκίνητο που χρησιμοποιεί η Αλίσια Βικάντερ, υποδυόμενη την Λάρα Κροφτ και το μήνυμα που συνοδεύει τη σχετική δημοσίευση της Volvo για την παρουσία στο μπλοκμπάστερ φιλμ, είναι πως “Κάποιοι είναι γεννημένοι για να αλλάξουν τον κόσμο και κάποιοι άλλοι για να τον σώσουν”. Προφανώς το Volvo XC40 θα τον αλλάξει, γιατί σίγουρα η ατρόμητη εξερευνήτρια θα τον σώσει, έτσι η συνεργασία την οποία μπορεί κανείς να παρακολουθήσει στους κινηματογράφους, όπου παίζεται ήδη η νέα ταινία Tomb Raider, αναμένεται να αποδώσει τα μέγιστα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!