Με όφελος έως 2.000€ το Renault Clio!

Gazzetta team
Με όφελος έως 2.000€ το Renault Clio!
Με 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και προνομιακά χρηματοδοτικά προγράμματα, η απόκτηση ενός Renault Clio γίνεται πιο ελκυστική από ποτέ.

Ένα από τα δημοφιλέστερα αυτοκίνητα της κατηγορίας των supermini, αλλά και της ελληνικής αγοράς γενικότερα, είναι το Renault Clio. Το γαλλικό μοντέλο, που ανανεώθηκε πρόσφατα, έχει να επιδείξει σύγχρονο ντιζάιν, δυναμική οδική συμπεριφορά και αποδοτικούς κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου.

Πλέον, η ελληνική αντιπροσωπεία προσφέρει ένα νέο πακέτο προνομίων για το σύνολο της γκάμας του Clio με επιτόκιο 3,9% (30% προκαταβολή, αποπληρωμή έως 48 δόσεις ή 50% προκαταβολή και αποπληρωμή έως 60 δόσεις) και συνολικό όφελος που φτάνει έως και τις 2.000€!

Παράλληλα, το δημοφιλές supermini συνεχίζει να καλύπτεται από πενταετή εργοστασιακή εγγύηση, 3 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια και 6 μήνες δωρεάν ασφάλιση. Θυμίζουμε ότι το Renault Clio διατίθεται με έξι διαφορετικούς κινητήρες.

Οι βενζίνης, απαρτίζονται από τον ατμοσφαιρικό 1.2 λίτρων με τους 75 ίππους και τους τούρμπο 0.9 TCe και 1.2 TCe, με 90 και 120 άλογα αντίστοιχα. Οι ντίζελ είναι επίσης τρεις, με τον τούρμπο 1.5 dCi να έχει παραλλαγές των 75, 90 ή 110 ίππων. Ο ισχυρότερος βενζινοκινητήρας, μαζί με τον 90άρη ντίζελ, είναι διαθέσιμοι και με αυτόματο σασμάν EDC.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!