Σε ταινία η ζωή του αδικοχαμένου Πολ Γουόκερ (vid)

Gazzetta team
Σε ταινία η ζωή του αδικοχαμένου Πολ Γουόκερ (vid)
Σχεδόν πέντε χρόνια μετά το θάνατό του, ο διάσημος πρωταγωνιστής των κινηματογραφικών ταινιών Fast & Furious θα μας «συστηθεί» εκ νέου μέσα από ένα ντοκιμαντέρ με άγνωστες πτυχές της πολυκύμαντης ζωής του.

Η Paramount Network ετοιμάζει ένα ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Πολ Γουόκερ, ενός ηθοποιού που αγαπήθηκε όσο λίγοι στη σύγχρονη ιστορία της μεγάλης οθόνης. Τον έχουμε δει να συμμετέχει σε πολλές ταινίες, ωστόσο τον γνωρίσαμε κυρίως μέσα από τη σειρά Fast & Furious, πλάι σε μεγάλα ονόματα του αμερικανικού κινηματογράφου, όπως ο Βιν Ντίζελ.

Το "I Am Paul Walker", όπως θα ονομάζεται το ντοκιμαντέρ της ζωής του αδικοχαμένου καλλιτέχνη, θα το επιμεληθεί η Paramount Network. Παραγωγός θα είναι ο Derik Murray και σκηνοθέτης ο κορυφαίος για ταινίες αυτού του είδους, Adrian Buitenhuis, ο οποίος στεκόταν πίσω από τις κάμερες και στο "I Am Heath Ledger". Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, θα δούμε πολλές συνεντεύξεις κοντινών προσώπων του Γουόκερ, θα παρουσιαστεί το φιλανθρωπικό του έργο και θα μάθουμε τις αγαπημένες του ασχολίες, όπως την εξερεύνηση των ωκεανών και το πάθος του για τα γρήγορα αυτοκίνητα.

Αναφορικά με τα τελευταία, είχε στην κατοχή του μια τεράστια συλλογή αυτοκινήτων, με περίπου 30 μοντέλα που θα ποθούσε κάθε φίλος των τεσσάρων τροχών. Σπάνια, ακριβά, γρήγορα και πολυτελή τετράτροχα είχαν μια θέση στο γκαράζ του Γουόκερ, με τραγική σύμπτωση ένα από αυτά να είναι και το αυτοκίνητο μέσα στο οποίο έχασε τη ζωή του, ως συνοδηγός.

Το θανατηφόρο δυστύχημα συνέβη στις 30 Νοεμβρίου του 2013, στην Καλιφόρνια, όταν ο φίλος του Γουόκερ, Ρότζερ Ρόντας, έχασε τον έλεγχο της Porsche Carrera GT που οδηγούσε λόγω υπερβολικής ταχύτητας. Το αποτέλεσμα ήταν να βγει η Porsche εκτός δρόμου και να τρακάρει με σφοδρότητα πάνω σε ένα δέντρο παίρνοντας φωτιά και προκαλώντας έτσι τον θάνατο του οδηγού της και του Πολ Γουόκερ, που καθόταν στη θέση του συνοδηγού. Η κόρη του διάσημου ηθοποιού και η οικογένεια του Ρόντας υποστήριξαν ότι το δυστύχημα οφειλόταν σε κατασκευαστικό πρόβλημα της Porsche Carrera GT και κατέθεσαν αγωγή κατά της γερμανικής εταιρείας. Οι δύο πλευρές κατέληξαν τελικά σε εξωδικαστική συμφωνία και υπέγραψαν σύμφωνο εμπιστευτικότητας, οπότε δεν γνωστοποιήθηκαν ποτέ οι όροι της.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!