Το Survivor και η κατάρα του αυτοκινήτου!

Gazzetta team
Το Survivor και η κατάρα του αυτοκινήτου!
Όπως προκύπτει από την στατιστική του Survivor ανά τον κόσμο ο παίκτης που κερδίζει το αυτοκίνητο μέσα στο παιχνίδι δεν κερδίζει την πρώτη θέση. Ποτέ και πουθενά!

Το Survivor είναι ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα που προβάλλεται δεκαετίες σε άλλες χώρες. Κατά συνέπεια έχει τη δική του στατιστική, τους δικούς του φανατικούς θαυμαστές και τις δικές του κατάρες και προκαταλήψεις.

Η σπουδαιότερη από αυτές και πιο μακρά αφού δεν έχει «σπάσει» πουθενά από το Survivor Αμερικής μέχρι το Survivor της… Ελλάδας, είναι η κατάρα του αυτοκινήτου. Με βάση αυτήν ο παίκτης που θα κερδίσει το έπαθλο του αυτοκινήτου μέσα στο παιχνίδι, όπως ο Κωνσταντίνος Βασάλος δηλαδή στο περσινό ελληνικό Survivor, δεν κερδίζει ποτέ τον τίτλο του Survivor, όπως δηλαδή και ο Κωνσταντίνος Βασάλος στο περσινό ελληνικό Survivor!

Οι περισσότεροι από τους νικητές των αυτοκινήτων φτάνουν μέχρι την τετράδα και ορισμένοι στον τελικό, αλλά κανείς μέχρι τώρα δεν έχει καταφέρει να ξεφύγει από τις επιταγές της μοίρας. Όσο για τα αυτοκίνητα, με βάση το ρεπορτάζ πάντα, το πιο ενδιαφέρον είναι αυτό που δόθηκε στη δέκατη σεζόν του Survivor Αμερικής, η οποία γυρίστηκε στο Παλαού, ένα μικρό νησάκι της Πολυνησίας, είναι μια Chevrolet Corvette. Η πιο άστοχη επιλογή ήταν το αυτοκίνητο του Survivor που γυρίστηκε στο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας και ο νικητής του αυτοκινήτου παρέλαβε ένα Pontiac Aztec, αυτό δηλαδή που έχει περισσότερους τίτλους ως ασχημότερο αυτοκίνητο στον κόσμο από όσες πολ ποζίσιον έχει ο Χάμιλτον στην F1.

Η «κατάρα» έπιασε λοιπόν πέρσι στη Δομηνικανή Δημοκρατία για τους Έλληνες παίκτες και τώρα θα μας… φάει η αγωνία τους επόμενους πέντε μήνες να δούμε αν θα επαληθευτεί και φέτος.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!