ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Η Gemballa φτάνει την Porsche 911 Turbo στα άκρα (pics)

Η Gemballa φτάνει την Porsche 911 Turbo στα άκρα (pics)

Η Gemballa φτάνει την Porsche 911 Turbo στα άκρα (pics)

Με 830, αντί για 540 ίππους εμφανίζεται η Porsche 911 Turbo, ύστερα από τα... αναβολικά που της χορήγησε η Gemballa, για να φτιάξει το πρωτότυπο GT Concept. 

Γρήγορο Στοίχημα σε Κορυφαίες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Στην έκθεση SEMA παρουσιάζει η Gemballa το GT Concept, ένα αυτοκίνητο που πριν μεταμορφωθεί στο τέρας των 830 ίππων, ήταν μια Porsche 911 Turbo. Τα 540 άλογα της εργοστασιακής έκδοσης δεν έφταναν στη Gemballa και άλλαξαν σχεδόν τα πάντα στον κινητήρα, από την εισαγωγή αέρα και την εξάτμιση μέχρι τις τουρμπίνες και τις κυλινδροκεφαλές! 

Επίσης πρόσθεσαν ένα πακέτο αεροδυναμικών βοηθημάτων που περιλαμβάνει νέο εμπρός προφυλακτήρα, πλευρικές ποδιές, διαχύτη αέρος, «φτερούγα» στο πίσω μέρος και φουσκώματα σε σημαντικά σημεία, ενώ οι σφυρήλατες ζάντες των 21 ιντσών βρίσκονται εκεί για να χωρέσουν τα τεράστια φρένα με τους δίσκους των 380 χιλιοστών εμπρός και τις εξαπίστονες δαγκάνες. 

Πίσω το σύστημα αποτελείται από τετραπίστονες δαγκάνες και δίσκους των 360 χιλιοστών και σίγουρα είναι απαραίτητα, με 0-100 χλμ./ώρα σε λιγότερο από 2,4 δευτερόλεπτα και τελική μεγαλύτερη των 355 χλμ./ώρα! Το πακέτο της Gemballa θα κοστίσει περισσότερα από 100.000 δολάρια, σε όποιον θέλει να το «φορέσει» στην Porsche 911 Turbo του.