Αυτή είναι η ισχυρότερη BMW M3 (pics)

Πέτρος Πιτσίνης
Αυτή είναι η ισχυρότερη BMW M3 (pics)
Μια περισσότερο σκληροπυρηνική έκδοση της M3 ετοιμάζει η BMW και θα είναι, όπως όλα δείχνουν, η πιο δυνατή που έχουμε δει στην ιστορία του μοντέλου!

Στην πίστα του Νίρμπουργκρινγκ δοκιμάζει αυτή την περίοδο η BMW τη νέα M3 CS, που θα είναι πιο «ειδική» από την «απλή» M3 και θα στοχεύει σε όσους ζητούν το κάτι παραπάνω. Για την ώρα, το αυτοκίνητο εξέλιξης είναι καλυμμένο με καμουφλάζ στα «επίμαχα» σημεία που θα διαφοροποιείται οπτικά. Ο κινητήρας της θα αποδίδει περίπου 460 ίππους και 600 Nm ροπή στρέψης και έτσι, γίνεται η ισχυρότερη M3 που έχει παρουσιαστεί ποτέ.

Για τα 0-100 χλμ./ώρα χρειάζεται λιγότερα από 4 δευτερόλεπτα, σύμφωνα με τις πρώτες φήμες και έχουν γίνει προσπάθειες για μείωση του βάρους, ώστε να είναι γρηγορότερη αλλά και πιο ευκίνητη στις «κλειστές» διαδρομές. Προαιρετικά θα διατίθεται με φρένα υψηλής απόδοσης, που αποτελούνται από εξαπίστονες δαγκάνες εμπρός και τετραπίστονες πίσω, ενώ οι δισκόπλακες είναι φτιαγμένες από κεραμικό υλικό. Το «πακέτο» των φρένων φέρνει μαζί και μεγαλύτερες ζάντες αλουμινίου των 19 ιντσών εμπρός και 20 πίσω, αλλά και σκληρότερη ανάρτηση. Περιμένουμε να τη δούμε στα τέλη του έτους ή, στις αρχές του επόμενου.

*Φωτογραφίες: Carscoops

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!