Αυτή η Ford Mustang έρχεται για τους πιο απαιτητικούς (pics)

Πέτρος Πιτσίνης
Αυτή η Ford Mustang έρχεται για τους πιο απαιτητικούς (pics)
Χωρίς διαφορές στην απόδοση, αλλά μικρές συνολικές βελτιώσεις, το πακέτο Performance Pack Level 2 απευθύνεται σε όσους θέλουν το κάτι παραπάνω από τη νέα τους Mustang.

Πρόσφατα, η Ford Mustang ανανεώθηκε και πλέον προσφέρεται ένα νέο πακέτο που αναβαθμίζει την εικόνα του μοντέλου στους πιο σκληροπυρηνικούς. Το Performance Pack Level 2 έρχεται με μικρές διαφοροποιήσεις στην εμφάνιση, όπως τα ανασχεδιασμένα σπόιλερ και το νέο πτερύγιο στο εμπρός μέρος το οποίο εκτός από «αγριεμένη» εικόνα, παράγει και 11 κιλά κάθετης δύναμης σε ταχύτητα 130 χλμ./ώρα.

Οι ζάντες αλουμινίου των 19 ιντσών είναι νέες και πιο ελαφριές, οι αναρτήσεις έχουν σκληρύνει, η απόσταση από το έδαφος έχει μειωθεί (κατά 13 χιλιοστά) και εφοδιάζεται με ελαστικά υψηλών επιδόσεων Michelin Pilot Sport Cup σε διάσταση 305/30. Χρησιμοποιεί το ίδιο μοτέρ με τη Mustang GT, δηλαδή το V8 των 5.0 λίτρων με τους 444 ίππους όμως το συγκεκριμένο πακέτο διατίθεται αποκλειστικά με το χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων των έξι σχέσεων για να διατηρηθεί ο ανόθευτος χαρακτήρας και να ενισχυθεί η οδηγική αίσθηση. Ακόμη, η Ford δεν έχει ανακοινώσει πόσο θα στοιχίζει το νέο Performance Pack Level 2.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!