Μιρ: «Ο Μίλερ της Ducati με χτύπησε επίτηδες»

Gazzetta team
Μιρ: «Ο Μίλερ της Ducati με χτύπησε επίτηδες»
Σύμφωνα με τον Ζοάν Μιρ, ο Τζακ Μίλερ δεν τον σεβάστηκε καθόλου και η μεταξύ τους επαφή μόνο... αγωνιστικό συμβάν δεν ήταν, αφού θεωρεί ότι έγινε εσκεμμένα.

Στο δεύτερο αγώνα του MotoGP για φέτος, είδαμε πολλές ωραίες μάχες και στιγμές ανταγωνισμού τόσο στις ευθείες, όσο και στις στροφές. Ένα συμβάν που ξεχώρισε ήταν η επαφή ανάμεσα στον Τζακ Μίλερ της Ducati και τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή για το 2020, Ζοάν Μιρ της Suzuki. Οι δύο αναβάτες ακούμπησαν μεταξύ τους στη στροφή 10, ο Ζοάν Μιρ όμως θεωρεί ότι το περιστατικό δεν ήταν τυχαίο και έγινε επίτηδες.

«Δεν έδειξε κανένα σεβασμό»

«Νομίζω το έκανε επίτηδες. Όλα ξεκίνησαν στη στροφή 10 που ήταν το μόνο σημείο που μπορούσα να τον περάσω. Πήρα τη σωστή γραμμή ενώ εκείνος ανοίχτηκε και κράτησε τη δική του. Ύστερα είχαμε μια επαφή. Η κίνησή μου δεν ήταν στο όριο και αμέσως του ζήτησα συγγνώμη. Στην 16 ανοίχτηκα εγώ και είδα το κεφάλι του να κινείται σαν να με είδε. Μετά ήρθε κοντά και είχαμε την επαφή που θα μπορούσε να μας ρίξει και τους δύο στην ευθεία. Ο Μίλερ δεν έδειξε κανένα σεβασμό» ήταν τα λόγια του Ζοάν Μιρ. Πάντως, οι αγωνοδίκες έκριναν ότι κανείς από τους δύο δεν πρέπει να τιμωρηθεί για το περιστατικό.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!