Δυσκολεύτηκε στις δοκιμές του MotoGP ο Κουαρταραρό

Πέτρος Σηφαλάκης
Δυσκολεύτηκε στις δοκιμές του MotoGP ο Κουαρταραρό
Αν και οι επιδόσεις του ήταν πολύ καλές, ο Φάμπιο Κουαρταραρό είπε ότι κατάφερε με δυσκολία να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα.

Μετά τη δεύτερη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών ο Φάμπιο Κουαρταραρό έκανε δηλώσεις και είπε ότι δεν αισθανόταν τόσο καλά με τη μοτοσικλέτα του όσο στο προηγούμενο τριήμερο. Τα δοκιμαστικά της Παρασκευής του έφεραν μια δυσκολία και αισθάνθηκε διαφορετική την M1, όμως ακόμη κι έτσι, κατάφερε να είναι η μοναδική Yamaha που μπήκε στην κορυφαία πεντάδα. Όλες οι υπόλοιπες μοτοσικλέτες των πρώτων πέντε θέσεων ήταν Ducati.

«Ήταν χειρότερες σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα και δεν πήγαν τόσο καλά. Δυσκολευόμουν να σταματήσω την Μ1 και το δυνατό της στοιχείο, μέσα στις στροφές, ήταν σαν είχε εξαφανιστεί. Αύριο θα έχουμε καλύτερες συνθήκες για έναν καλό χρόνο. Ήθελα να κρατήσω λάστιχα αλλά ειλικρινά αυτό που έβαλα ήταν καταστροφή. Ο αέρας θα είναι καλός για εμάς και όχι για τις Ducati. Με τον αέρα αντίθετο σίγουρα θα επηρεάσει τα αεροδυναμικά τους» είπε ο Φάμπιο Κουαρταραρό.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!