Ο Βαλεντίνο Ρόσι θέλει να τρέξει για ακόμη δύο χρόνια

Πέτρος Σηφαλάκης
Ο Βαλεντίνο Ρόσι θέλει να τρέξει για ακόμη δύο χρόνια
Βρίσκεται ήδη στα 42 του χρόνια, όμως ο Βαλεντίνο Ρόσι δεν θέλει να εγκαταλείψει ακόμη τους αγώνες, ενώ δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να κάνει παιδί στο άμεσο μέλλον.

Λίγοι αναβάτες έχουν αφήσει γραμμένο το όνομά τους με τόσο έντονα γράμματα στον κόσμο του MotoGP όσο ο Βαλεντίνο Ρόσι. Ο Ιταλός οδηγός έχει φύγει από την εργοστασιακή ομάδα της Yamaha και συνεχίζει στη δορυφορική Petronas Yamaha, ακόμη όμως δεν έχει ξεκαθαρίσει για πόσα χρόνια ακόμα θα τρέχει.

Συνεχώς λέει ότι με βάση την απόδοσή του και την ανταγωνιστικότητά του, θα κρίνει πόσο ακόμη θα κάτσει στο κορυφαίο πρωτάθλημα μοτοσικλετών. Αυτό που θα ήθελε όμως, είναι να τρέξει για δύο χρόνια ακόμη. «Επισήμως έχω ένα χρόνο συμβόλαιο ακόμα, αλλά ο στόχος μου είναι να αγωνιστώ για δύο χρόνια. Θα εξαρτηθεί από το πώς θα πάνε τα πράγματα φέτος. Αν το διασκεδάσω, αν παλεύω για τις νίκες και το βάθρο, αν είμαι στους πρώτους πέντε, τότε θα συνεχίσω. Σε διαφορετική περίπτωση δεν θα αξίζει η τόση σκληρή δουλειά» ήταν οι δηλώσεις του.

Ο Ρόσι δεν παρέλειψε να μιλήσει και για άλλους στόχους του. Ξεκαθαρίζει ότι δεν πάει για να «χτυπήσει» το πρωτάθλημα, είναι συνειδητοποιημένος ότι ο συγκεκριμένος στόχος είναι εκτός των δυνατοτήτων του. «Σε καμία περίπτωση δεν κοιτάζω το πρωτάθλημα» είπε χαρακτηριστικά. Επίσης, μίλησε για τον Μαρκ Μάρκεθ, που κάποια στιγμή θα επιστρέψει στο MotoGP μέσα στο 2021, μετά από τον τραυματισμό του. «Η επιστροφή του δεν αλλάζει κάτι για μένα. Αυτό θα φανεί από τον πρώτο αγώνα. Σύντομα θα είναι πιο δυνατός από ποτέ. Ωστόσο όταν έλειπε οι υπόλοιποι δυνάμωσαν περισσότερο και πλέον δεν τον φοβούνται».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!