Η νέα εμφάνιση της Yamaha στο MotoGP για το 2021

Πέτρος Σηφαλάκης
Η νέα εμφάνιση της Yamaha στο MotoGP για το 2021
Η ομάδα της Yamaha μας αποκαλύπτει την εμφάνιση των μοτοσικλετών που θα οδηγούν οι Μάβερικ Βινιάλες και Φάμπιο Κουαρταραρό στη νέα χρονιά που μας έρχεται.

Για πρώτη φορά μετά το 2012, η Yamaha θα τρέχει στο MotoGP χωρίς τον Βαλεντίνο Ρόσι στο ρόστερ των αναβατών της. Στη θέση του βρίσκουμε τον Φάμπιο Κουαρταραρό, που θα βρίσκεται πλάι στον Μάβερικ Βινιάλες. Η ομάδα μας αποκαλύπτει την εμφάνιση των μοτοσικλετών της για το νέο πρωτάθλημα, όπου διακρίνουμε αμέσως το ανοικτό μπλε χρώμα ψηλά στο ντεπόζιτο και το μαύρο χαμηλότερα.

«Ο Λορένθο με τον Ρόσι βελτιώνονταν γιατί πίεζαν ο ένας τον άλλο»

Ο Λιν Τζάρβις, επικεφαλής της ομάδας της Yamaha έκανε τις δικές του δηλώσεις με την παρουσίαση της εμφάνισης των μοτοσικλετών. «Είναι υπέροχο που ο Βαλεντίνο Ρόσι θα συνεχίσει στο σπορ, έχοντας όλη την εργοστασιακή υποστήριξη της Yamaha στη δορυφορική Petronas, μαζί με τον Μορμπιντέλι. Νομίζω ότι αυτό είναι πολύ καλό για εκείνον.

Από τη δική μας πλευρά έχουμε τον Φάμπιο στην ομάδα μας, έναν νέο και πραγματικά ενθουσιώδη οδηγό που θα συνδυαστεί με τον Μάβερικ Βινιάλες. Έχουμε αυτούς τους νέους superstars στην ομάδα μας με τις προδιαγραφές για να κερδίσουν. Είμαστε ενθουσιασμένοι. Είναι μια αλλαγή γενιάς, νομίζω θα δουλέψει καλά. Ξέρουμε ότι ο Μάβερικ έχει την ταχύτητα, δεν υπάρχει αμφιβολία σε αυτό. Από την άλλη για τον Φάμπιο είμαστε πολύ αισιόδοξοι, είναι ακόμη πολύ νέος αλλά έχει κάνει δύο πολύ δυνατές χρονιές στο MotoGP.

Κατά την άποψή μου έχει την εμπειρία και την ταχύτητα. Δεν πιστεύω ότι η ένταξή του στην εργοστασιακή ομάδα θα του δημιουργήσει πίεση, είχε περισσότερη πίεση πέρυσι που κέρδισε τους δύο πρώτους αγώνες. Όταν ήμασταν στην εποχή του Βαλεντίνο Ρόσι και του Χόρχε Λορένθο, πίεζε ο ένας τον άλλον και αγώνα με τον αγώνα, ήταν καλύτεροι. Θέλουμε να το πετύχουμε πάλι αυτό» είπε ο Λιν Τζάρβις.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!