Μιρ: «Δύσκολα στη Suzuki χωρίς τον Ντάβιντε Μπρίβιο»

Πέτρος Σηφαλάκης
Μιρ: «Δύσκολα στη Suzuki χωρίς τον Ντάβιντε Μπρίβιο»
Μετά την αποχώρηση του επικεφαλής της ομάδας της Suzuki στο MotoGP, ο Ζοάν Μιρ θεωρεί ότι θα βιώσουν δύσκολες καταστάσεις, όμως δεν χάνει την αισιοδοξία του.

Λίγο μετά την απόλυτη επιτυχία της Suzuki στο MotoGP για τη σεζόν του 2020, ο Ντάβιντε Μπρίβιο αποφάσισε ότι δεν θα συνεχίσει εκεί την καριέρα του και «πέταξε» προς τη Formula 1, για την ομάδα της Alpine. Οι ισορροπίες στη Suzuki προφανώς έχουν αλλάξει, τα στελέχη της δεν περίμεναν ότι θα γίνει αυτό και γενικότερα, υπήρξε μια αναστάτωση. Ο Ζοάν Μιρ, πρωταθλητής του 2020 στο MotoGP, λέει ότι τα πράγματα δυσκολεύουν.

«Σίγουρα είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση για την ομάδα. Ο Ντάβιντε άλλωστε ήταν σημείο αναφοράς για όλους. Είμαι όμως πολύ ήρεμος και έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα. Είμαι βέβαιος ότι θα κάνουμε πολύ καλή δουλειά. Έχουμε τους ανθρώπους για να τα καταφέρουμε» είπε σε συνέντευξή του στο Sky Sport Ιταλίας. Να θυμίσουμε ότι η Suzuki μετά την αποχώρηση του Ντάβιντε Μπρίβιο πήρε την απόφαση να μην αντικατασταθεί ευθέως με ένα άλλο πρόσωπο αλλά τα χρέη της θέσης του θα εκτελεστούν από στελέχη που ήδη υπάρχουν στην ομάδα, χωρίς αυτά να χάνουν τις αρμοδιότητες που ήδη είχαν.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!