Ο Μαρκ Μάρκεθ φόρεσε ξανά την αγωνιστική του φόρμα

Πέτρος Σηφαλάκης
Ο Μαρκ Μάρκεθ φόρεσε ξανά την αγωνιστική του φόρμα
Μια φωτογραφία στην οποία φοράει τη φόρμα της ομάδας του στο MotoGP ανέβασε ο Μαρκ Μάρκεθ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γράφοντας ότι η ζωή χωρίς το MotoGP είναι βαρετή.

Μπορεί ακόμη να βρίσκεται σε φάση αποκατάστασης από τα χειρουργεία που έχει κάνει στο χέρι του, όμως ο Μαρκ Μάρκεθ δεν το βάζει κάτω και προσπαθεί ώστε να έχει αναρρώσει πλήρως έως την εκκίνηση της χρονιάς. Ο Ισπανός έβαλε την αγωνιστική του φόρμα και έβγαλε μια φωτογραφία την οποία και ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μάλιστα τη συνόδευσε με τη λεζάντα «Η ζωή είναι βαρετή χωρίς MotoGP. Μετράμε τις μέρες μέχρι να ξεκινήσει και πάλι το πρωτάθλημα». Για την ώρα δεν ξέρουμε αν τελικά ο Μαρκ Μάρκεθ θα μπορέσει να ξεκινήσει τη χρονιά στο MotoGP.

Το τρίτο χειρουργείο που έκανε απαιτεί αρκετό καιρό άσκησης και προσεκτικής ζωής για να επανέλθει πλήρως στη φυσική του κατάσταση, ενώ κανείς δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να χρειαστεί και ένα τέταρτο χειρουργείο. Αν συμβεί κάτι τέτοιο τότε θα είναι πολύ δύσκολο να προλάβει τη χρονιά του 2021 και η Honda θα πρέπει να σκεφτεί σοβαρά το τι θα κάνει με την περίπτωση αυτή.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!