Ο Ολιβέιρα με τα χρώματα της KTM (pics)

Πέτρος Σηφαλάκης
Ο Ολιβέιρα με τα χρώματα της KTM (pics)
Το αυστριακό εργοστάσιο έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες του Μιγκέλ Ολιβέιρα με τα ρούχα της ομάδας, τώρα που είναι και επίσημα οδηγός της ύστερα από μια λαμπρή πορεία στη δορυφορική Tech 3.

Η σεζόν του 2019 ήταν εκείνη που μας «γνώρισε» τον Μιγκέλ Ολιβέιρα, έναν οδηγό που από την αρχή είχε ξεχωρίσει, στο πλευρό της δορυφορικής Tech 3. Το 2020 του είχαν πει από την KTM να ανέβει στην εργοστασιακή ομάδα όταν έφυγε ο Ζουάν Ζαρκό, εκείνος όμως συνέχισε με την Tech 3 καθώς όπως ο ίδιος είπε, δεν του έγινε ευθεία πρόταση από το εργοστάσιο.

Τώρα όμως που ο Πολ Εσπαργκαρό έφυγε «για τα μάτια» της εργοστασιακής Honda, ο Μιγκέλ Ολιβέιρα ανεβαίνει με κάθε επισημότητα στην εργοστασιακή KTM και περιμένουμε να δούμε πολλά από εκείνον μέσα στη νέα σεζόν! Το 2020 άλλωστε, ο Ολιβέιρα κατάφερε να κερδίσει και σε Γκραν Πρι, δίνοντας στην Tech 3 την πρώτη της νίκη στη μεγάλη κατηγορία. Μάλιστα δεν στάθηκε εκεί και έδωσε ακόμη μια νίκη μέσα στην ίδια χρονιά, αυτή τη φορά στην πατρίδα του, στην πίστα του Πορτιμάο.

Παρακάτω ακολουθούν οι φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα η KTM, μέσα από τις οποίες βλέπουμε τους οδηγούς της να φορούν τα χρώματά της. Είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τον Μιγκέλ Ολιβέιρα με τα ρούχα της KTM, αν και θα χρειαστεί να κάνουμε λίγη υπομονή ακόμη μέχρι να φορέσει και την αγωνιστική στολή της ομάδας του. Ο Πορτογάλος θα έχει τη μοτοσικλέτα με το νούμερο 88. Teammate του θα είναι ο επίσης ταλαντούχος Μπραντ Μπίντερ. Σύμφωνα με τον επικεφαλής της KTM, η επιλογή των δύο αναβατών έγινε μετά από πολύ προσεκτική μελέτη των χαρακτήρων τους.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!