Πολύ... αγχωμένος ο Πολ Εσπαργκαρό με τις δοκιμές της Honda

Gazzetta team
Πολύ... αγχωμένος ο Πολ Εσπαργκαρό με τις δοκιμές της Honda
Τον Μάρτιο θα οδηγήσει για πρώτη φορά τη νέα του μοτοσικλέτα ο Πολ Εσπαργκαρό στο πλαίσιο των δοκιμών του MotoGP και ήδη λέει ότι την προηγούμενη ημέρα, σίγουρα δεν θα κοιμηθεί.

Φέτος θα είναι η πρώτη χρονιά του Πολ Εσπαργκαρό στην εργοστασιακή ομάδα της Honda. Ο αναβάτης πήρε «προαγωγή» και θα βρίσκεται πλάι στον Μαρκ Μάρκεθ, όταν αυτός επιστρέψει στις πίστες και αναρρώσει από τις επεμβάσεις που του έχουν γίνει. Η Honda πριν λίγες μέρες έκανε μια έκπληξη στον Εσπαργκαρό και του πήγε στο σπίτι του μια μοτοσικλέτα. Την ίδια μέρα ο αναβάτης έκανε κάποιες δηλώσεις, οι οποίες δημοσιεύτηκαν τώρα.

«Μεγάλωσα δίνοντας μάχες με τον Μαρκ Μάρκεθ»

«Ξέρω ότι θα είμαι τρομερά αγχωμένος και θα τρέμω πριν από τις πρώτες δοκιμές. Δεν νομίζω ότι θα μπορέσω να κοιμηθώ το προηγούμενο βράδυ. Πρόκειται για ένα κεφάλαιο στη ζωή μου που πάντα προσπαθούσα να φανταστώ. Ανυπομονώ να οδηγήσω τη μοτοσικλέτα μου για πρώτη φορά και αυτό θα είναι κάτι που δεν θα ξεχάσω στο ποτέ. Το ότι θα είμαι μαζί με τον Μαρκ Μάρκεθ ήταν ένας ακόμα λόγος που ήθελα να έρθω στην Honda.

Για πολλά χρόνια παλεύαμε μαζί στις μικρότερες κατηγορίες κι έχω μεγαλώσει δίνοντας μάχες μαζί του κι έγινα αυτός ο οδηγός που είμαι σήμερα. Ο καλύτερος τρόπος για να βελτιωθείς είναι να είσαι μαζί με κάποιον που είναι σαν εσένα ή καλύτερός σου. Για αυτό και επέλεξα να έρθω. Θέλω να δω το επίπεδό μου απέναντι στον Μαρκ, ο οποίος δεν χωρά αμφιβολία ότι είναι ένας από τους καλύτερους αναβάτες στην κατηγορία» είπε ο Πολ Εσπαργκαρό.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!