Ducati: Ο Τζίτζι Νταλίνα απαντάει στον Αντρέα Ντοβιτσιόζο

Πέτρος Σηφαλάκης
Ducati: Ο Τζίτζι Νταλίνα απαντάει στον Αντρέα Ντοβιτσιόζο
Μετά τις δηλώσεις του πρώην αναβάτη της Ducati, ο επικεφαλής της ομάδας έκανε τις δικές του δηλώσεις και τονίζει ότι λυπάται όταν ακούει τέτοια λόγια.

Ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο πάντα ήταν ένας αναβάτης στην πρώτη γραμμή του MotoGP, τον τελευταίο καιρό όμως με τη Ducati δεν είχε τα αποτελέσματα που εκείνος θα ήθελε. Φυσικά έμενε ανταγωνιστικός, όμως διάφορα προβλήματα τον κρατούσαν πίσω. Τελικά δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ομάδα, όχι γιατί δεν τα βρήκαν στο οικονομικό, όπως είχε ακουστεί, αλλά επειδή δεν του έγινε καν πρόταση.

Ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο είπε πως υπήρχαν αρκετά προβλήματα στη σχέση του με τον Τζίτζι Νταλίνα και αυτά δεν τους επέτρεπε να φτάσουν τη μοτοσικλέτα τους εκεί που μπορούσε, αν γινόταν η σωστή εξέλιξη. Χαμένο παιχνίδι το κομμάτι της επικοινωνίας λοιπόν, όπως είπε ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο στις δηλώσεις του πριν λίγο καιρό.

«Όλες οι ιστορίες έχουν το τέλος τους»

Τώρα ο Τζίτζι Νταλίνα αποφάσισε να απαντήσει σε αυτές. «Διάβασα καλά τη συνέντευξη του Αντρέα Ντοβιτσιόζο. Είχαμε μια πολύχρονη σχέση, τη μεγαλύτερη σε διάρκεια στην ιστορία της Ducati. Τα media όμως, δεν είναι το κατάλληλο μέρος για να τη συζητήσουμε.

Αμφότεροι κάναμε ό,τι καλύτερο για να πετύχουμε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα. Οι ιστορίες όμως έχουν και το τέλος τους. Νιώθω άσχημα όταν ακούω τέτοια σχόλια και τέτοια κριτική. Υπάρχουν τόσοι πολλοί παράγοντες που πρέπει να διαχειριστώ πριν πάρω μια απόφαση. Ο Αντρέα ήταν σημαντικό στοιχείο για την Ducati, ωστόσο – όπως είπα – όλες οι ιστορίες έχουν το τέλος τους» ήταν τα λόγια του.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!