KTM: «Θα δώσουμε στον Πετρούτσι ο,τι χρειάζεται»

Gazzetta team
KTM: «Θα δώσουμε στον Πετρούτσι ο,τι χρειάζεται»
Ο Πιτ Μπάιρερ της KTM λέει ότι γνωρίζει ακριβώς τι χρειάζεται ο Ντανίλο Πετρούτσι και η ομάδα του σκοπεύει να του το δώσει για να επιτύχει.

Από το 2021 ο Ντανίλο Πετρούτσι θα αγωνίζεται με την KTM, ύστερα από τη «θητεία» του στη Ducati. Ο Πιτ Μπάιρερ μίλησε για τον νέο τους οδηγό και λέει ότι στην ομάδα θα κάνουν ο,τι είναι δυνατόν προκειμένου να τον εφοδιάσουν με τη σωστή μοτοσικλέτα και να πετύχει τους στόχους του.

«Δεν μπορεί ένας τυχαίος να κερδίσει 2 Γκραν Πρι»

«Τον ξέρω καλά τον Ντανίλο και ξέρω ότι χρειάζεται ένα κατάλληλο περιβάλλον για να νιώσει άνετα και να αποδώσει. Θα του το προσφέρουμε. Έχει κερδίσει ήδη δυο Γκραν Πρι και δεν μπορεί να καταφέρει κάτι τέτοιο κάποιος τυχαίος. Πρέπει να έχεις μεγάλο ταλέντο για να τα καταφέρεις και τώρα εμείς πρέπει να βγάλουμε προς τα έξω το ταλέντο του. Πλέον έχουμε μια ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα και θα δουλέψουμε πάνω στον Ντανίλο ο οποίος μαζί με τους άλλους αναβάτες μας θα έρθει στο Αθλητικό μας Κέντρο στο Thalgau.

Αυτό και μόνο θα βοηθήσει πολύ τον Ντανίλο. Θέλουμε να τον φροντίσουμε και να τον προσέξουμε και όχι να τον στείλουμε στον αγώνα στις 2 και στις 3 να τον ρωτάμε γιατί δεν τα πήγε καλά. Ξέρουμε ότι είναι οι λεπτομέρειες που μετράνε και όχι αποκλειστικά και μόνο η μοτοσικλέτα. Ξέρουμε ότι ακόμα και με την καλύτερη μοτοσικλέτα ένας κορυφαίος οδηγός μπορεί να μην τα καταφέρει» ήταν τα λόγια του Πιτ Μπάιρερ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!