Ρόμπερτς: «Δεν είχε το ταλέντο του Ρόσι ο Λορένθο»

Gazzetta team
Ρόμπερτς: «Δεν είχε το ταλέντο του Ρόσι ο Λορένθο»
Ένας από τους μεγαλύτερους αναβάτες από την Αμερική λέει ότι ο Χόρχε Λορένθο είχε μεγάλο πείσμα και κατάφερε πολλά, αλλά υπολείπεται σε ταλέντο έναντι του Βαλεντίνο Ρόσι.

Ο Κένι Ρόμπερτς, γνωστός και ως "King" ήταν ένας από τους αναβάτες που είχαν ξεχωρίσει στην εποχή του και ένας από εκείνους που έκανε ευρέως γνωστό ότι για να γίνεις ένας καλός αναβάτης μοτοσικλέτας στην άσφαλτο και να κερδίζεις αγώνες, θα πρέπει να προπονηθείς στο χώμα.

Ο ίδιος λοιπόν, είπε τη γνώμη του σχετικά με δύο πολύ γνωστούς αναβάτες του MotoGP, τον Χόρχε Λορένθο και τον Βαλεντίνο Ρόσι. Τονίζει λοιπόν ότι ο Ισπανός δεν είχε το ίδιο μεγάλο ταλέντο με τον Ιταλό, απλά ο πρώτος είχε ένα τεράστιο πείσμα που του επέτρεψε να πετύχει πάρα πολλά στη μεγάλη κατηγορία αγώνων.

«Ο Χόρχε Λορένθο μεινε μαζί μου στο ράντσο για 14 ημέρες. Στην αρχή δεν ήταν γρήγορος, μετά όμως ήταν εξαιρετικός. Με ρώτησαν τότε από την Yamaha τη γνώμη μου. Τους είπα ότι δεν πιστεύω πως έχει το φυσικό ταλέντο του Βαλεντίνο Ρόσι, όμως ήταν πεισματάρης. Όταν τον βλέπεις να βγαίνει από το motorhome με ψηλά το κεφάλι, ξέρεις πως θα κερδίσει» είπε ο Αμερικάνος.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!