Λορένθο: «Ο Μάρκεθ είναι ο καλύτερος στο MotoGP»

Gazzetta team
Λορένθο: «Ο Μάρκεθ είναι ο καλύτερος στο MotoGP»
Σύμφωνα με τον Χόρχε Λορένθο, ο Μαρκ Μάρκεθ είναι ο καλύτερος αναβάτης στο MotoGP, ωστόσο του στοίχησε που ήθελε να επιστρέψει τόσο νωρίς μετά τον τραυματισμό του.

Ανεξάρτητα από τα υποκειμενικά κριτήρια, αν κοιτάξεις τον Μαρκ Μάρκεθ αντικειμενικά, τότε βλέπεις έναν από τους κορυφαίους αναβάτες του MotoGP στην ιστορία του αθλήματος. Αυτό κανείς δεν μπορεί να το αρνηθεί, ούτε καν ο Χόρχε Λορένθο!

Ο Ισπανός αναβάτης είναι ο μόνος που έχει καταφέρει μέχρι σήμερα να κλέψει Παγκόσμιο Πρωτάθλημα από τον Μάρκεθ όσο αυτός τρέχει στη μεγάλη κατηγορία. Φέτος που το πήρε ο Μιρ της Suzuki, ήταν διαφορετικά τα πράγματα αφού ο Μάρκεθ δεν έτρεχε λόγω του τραυματισμού του. Ο Χόρχε Λορένθο, μίλησε και για το επίπεδο του Μάρκεθ, αλλά και τον τραυματισμό του.

«Απ’ ότι άκουσα η ανάρρωσή του ήταν περίπλοκη και δεν χωρά αμφιβολία το ότι του στοίχισε πολύ που ήθελε να επιστρέψει αμέσως. Κρίμα τόσο γι’ αυτόν όσο και για την Honda, αλλά κυρίως κρίμα για τους αγώνες μοτοσυκλέτας. Για μένα ήταν ένας από τους πιο δύσκολους αντιπάλους στην πίστα και προσωπικά πιστεύω ότι είναι ο καλύτερος οδηγός του MotoGP» ήταν τα λόγια του Χόρχε Λορένθο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!