Ο Ντόβι δεν ενδιαφέρεται να «κρατήσει ζεστή» τη θέση του Μάρκεθ

Gazzetta team
Ο Ντόβι δεν ενδιαφέρεται να «κρατήσει ζεστή» τη θέση του Μάρκεθ
Τα σενάρια που θέλουν τον Αντρέα Ντοβιτσιόζο στη Honda μέχρι να επιστρέψει ο Μαρκ Μάρκεθ δεν πρόκειται να επιβεβαιωθούν, σύμφωνα με τον μάνατζερ του Ιταλού.

Η Honda ακόμη είναι στο «περίμενε» και θέλει να δει πως θα εξελιχθεί η κατάσταση του Μαρκ Μάρκεθ μετά και το τρίτο χειρουργείο, για να πάρει την όποια απόφαση στο MotoGP. Ακόμη δεν έχουν ανακοινώσει αν ο Ισπανός θα καταφέρει να επιστρέψει πριν από την εκκίνηση της νέας χρονιάς, όμως με βάση αυτά που ακούγονται, μάλλον θα χρειαστεί λίγο περισσότερο.

Ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο δεν είναι από τους αναβάτες που ενδιαφέρονται να πάνε στη Honda μέχρι η ομάδα να αποφασίσει τι θα κάνει με την περίπτωση του Μαρκ Μάρκεθ. Ο μάνατζερ του Ιταλού απορρίπτει στο 100% αυτό το ενδεχόμενο, αν και ανακοινώνει ότι η Honda δεν έχει κάνει καμία κίνηση προσέγγισης ακόμη. Ίσως να περιμένουν να δουν τι θα γίνει με τον Μάρκεθ.

«Δεν υπάρχει επαφή από την πλευρά τους. Νομίζω ότι αυτό που θέλει να κάνει η Honda είναι να δει την πορεία ανάρρωσης του Μαρκ και μετά να πάρει την όποια απόφαση. Ο Αντρέα πάντως δεν ενδιαφέρεται να κάνει μερικούς αγώνες για να κρατήσει απλά τη θέση του Μαρκ ζεστή» είπε ο μάνατζερ του Αντρέα Ντοβιτσιόζο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!