Δηλητήριο από τον Ντοβιτσιόζο για τον «τραγουδιστή» Λορένθο (vids)

Γιώργος Βαρίνος
Δηλητήριο από τον Ντοβιτσιόζο για τον «τραγουδιστή» Λορένθο (vids)
Δεν πάνε καλά και οι δύο αξιόλογοι οδηγοί, καθώς αυτές τις μέρες οι καυστικές δηλώσεις μεταξύ Ντοβιτσιόζο και Λόρενθο, επικεντρώνονται στην περίοδο της κοινής τους εποχής στην Ducati και δείχνουν πως η κόντρα μεταξύ τους καλά κρατεί.

O Ντοβιτσιόζο είπε σε δηλώσεις: “Ο Λορένθο δεν μπορεί να ξεπεράσει το γεγονός ότι τερμάτιζε δύο χρόνια στη σειρά πίσω μου”, και συνέχισε λέγοντας: “Δεν του αρέσω, αλλά μετά από τόσα Πρωταθλήματα που έχει κερδίσει θα έπρεπε να είναι υπεράνω τέτοιων πραγμάτων. Ο Στόνερ ήταν το μεγαλύτερο ταλέντο. Ο Μάρκεθ ζει διαφορετική ζωή από του Κέισι. Ο Πεδρόσα επέβαλλε το στυλ του σε όλους”.

Ο Ιταλός μίλησε για τα δύο χρόνια 2017 και 2018 που ήταν ομόσταυλος με τον Ισπανό: “Μου επιτίθεται όπου μπορεί και δεν κατάλαβα ποτέ το γιατί. Ίσως είναι επειδή με την ίδια μοτοσυκλέτα ήταν πάντα πίσω μου για δύο χρόνια. Βλέπω ότι κάτι τον ενοχλεί και δεν μπορώ να καταλάβω το μυαλό του, που είναι λίγο ιδιόμορφο”.

Ο Lorenzo που έφτασε στον τελικό του «Τhe Masked Singer» ενός ισπανικού τηλεπαιχνιδιού με τις πολύ καλές εκτελέσεις τραγουδιών που τραγούδησε -πάρτε μια ιδέα- δεν άφησε αυτές τις δηλώσεις αναπάντητες:

“Πονάει τον Ντοβιτσιόζο το ότι με έβλεπε να πληρώνομαι 12 φορές περισσότερο από εκείνον. Πάντα ήμουν μπροστά του και στα 250 και στο MotoGP. Ήταν νορμάλ να με κερδίζει ο Ντόβι την πρώτη μου χρονιά με την Ducati, όπως θα μπορούσε να γίνει αν τον κέρδιζα τα επόμενα χρόνια, μετά από αυτά που έκανα τη δεύτερη”.

Και ο γεννημένος στη Μαγιόρκα οδηγός συνέχισε με ανάρτηση στο Instagram: “Με ζήλευε από τις μέρες των 250, αλλά εγώ ακόμη ήθελα να δώσω μια ευκαιρία στη σχέση μας. Θυμάμαι στην πρώτη σεζόν με την Ducati να δίνω συγχαρητήρια στον Αντρέα στα βάθρα του και η απάντησή του ήταν μόνο αρνητικές λέξεις για μένα”. Ο Χόρχε του θύμισε και τα χρόνια της μεσαίας κατηγορίας και τελείωσε την απάντησή του ως εξής: “Αγαπητέ Αντρέα ξέρεις πολύ καλά, όπως και όλος ο κόσμος, ότι δεν είναι αλήθεια το ότι δεν μου αρέσεις, τη στιγμή που με κέρδισες μόνο τον πρώτο χρόνο στην Ducati. Ήταν κάτι νορμάλ, όπως και το γεγονός ότι θα μπορούσα να σε κερδίζω μένοντας στην Ducati για τα επόμενα χρόνια. Καλά Χριστούγεννα”.

Όπως και να έχει για τον Λορένθο, μπροστά του ανοίγεται μια νέα καριέρα. Αυτή του τραγουδιστή!!!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!