Μίλερ: «Ίσως να έχουμε τον νέο Κουαρταραρό στη Ducati»

Πέτρος Σηφαλάκης
Μίλερ: «Ίσως να έχουμε τον νέο Κουαρταραρό στη Ducati»
Το νέο αίμα που φέρνει η ακαδημία της Ducati στο MotoGP ίσως και να κρύβει ένα ταλέντο που μελλοντικά θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον, όπως συνέβη με τον Φάμπιο Κουαρταραρό.

Η φετινή χρονιά στο MotoGP έκλεισε και μια νέα βρίσκεται μπροστά μας, στην οποία θα δούμε αρκετά νέα πράγματα, αλλά και κάποιους αναβάτες. Οι ακαδημίες των ομάδων συχνά ανεβάζουν νέο αίμα, αρχικά από τις δορυφορικές ομάδες και στη συνέχεια ίσως και να έχουν την εξέλιξη του Φάμπιο Κουαρταραρό.

Ο Γάλλος της Yamaha ξεκίνησε από την Petronas και από το 2021, θα τρέχει με την εργοστασιακή Yamaha δίπλα στον Μάβερικ Βινιάλες, βάζοντας τον θρύλο του αθλήματος, Βαλεντίνο Ρόσι, στη δορυφορική μοτοσικλέτα του. Κάτι τέτοιο ίσως να υπάρχει στα σκαριά και από τη Ducati. Η ιταλική ομάδα έχει από τις μεγαλύτερες ακαδημίες στο χώρο των δίτροχων αγώνων και ο Τζακ Μίλερ λέει ότι κάποιοι από αυτούς, ίσως να είναι μελλοντικοί αστέρες, όπως ο Κουαρταραρό.

«Θα μας κάνουν να δείχνουμε αστείοι»

«Είναι τέλειο να βλέπεις νέο αίμα να έρχεται στο χώρο. Έχει έρθει η ώρα. Πολλά παιδιά βρίσκονται εδώ για πολύ καιρό. Το να τους βλέπεις να φεύγουν πάντα είναι λυπηρό, αλλά σου δίνει την ελπίδα ότι έρχεται η νέα γενιά οδηγών. Ο χρόνος περνάει, οι άνθρωποι πρέπει να προχωρούν μπροστά. Επίσης είναι πάντα ωραίο να βλέπεις παιδιά να έρχονται. Ίσως να έχουμε τον μελλοντικό Κουαρταραρό στη Ducati και να μας κάνει να δείχνουμε αστείοι» είπε ο Τζακ Μίλερ σε δηλώσεις του για τους νέους αναβάτες που έρχονται στο MotoGP.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!