Ο πρωταθλητής δεν είναι ποτέ «πρώην» λέει ο Λορένθο

Gazzetta team
Ο πρωταθλητής δεν είναι ποτέ «πρώην» λέει ο Λορένθο
Αν κάποιος έχει πάρει πρωτάθλημα στο MotoGP ή σε οποιοδήποτε μηχανοκίνητο σπορ παραμένει για πάντα στην κορυφή σαν να έχει πάρει ένα Όσκαρ ή Νόμπελ, σύμφωνα με τον Χόρχε Λορένθο.

Ανέκαθεν ο Χόρχε Λορένθο ήταν πολύ ενεργός στα social media. Ο Ισπανός ανεβάζει συχνά ερωτήσεις για τους ακολουθους του, φτιάχνει polls και δίνει συχνά το λόγο στους θαυμαστές του. Ένας από αυτούς είπε στον Χόρχε Λορένθο ότι πλέον, δεν είναι πρωταθλητής αλλά πρώην πρωταθλητής του MotoGP και ο αναβάτης έσπευσε να του απαντήσει, βάζοντας τα πράγματα σε μια σειρά.

«Λέμε πρώην αθλητής, πρώην Υπουργός, όχι πρώην πρωταθλητής»

«Λάθος. Όταν κάποιος είναι Πρωταθλητής, παραμένει για πάντα Πρωταθλητής. Είναι σωστό να λες πρώην αθλητής, ή πρώην υπουργός, αλλά όχι πρώην Πρωταθλητής. Η διαφορά είναι ότι αυτός ο τίτλος του Πρωταθλητή δεν χάνεται ποτέ. Το ίδιο ισχύει για κάποιον που κερδίζει το βραβείο Νόμπελ ή κερδίζει Όσκαρ. Μπορεί κάποιος να κέρδισε βραβείο Νόμπελ πριν 20 χρόνια, αλλά δεν λέμε ότι είναι πρώην κάτοχος βραβείου Νόμπελ. Το ίδιο ισχύει και για τους Παγκόσμιους Πρωταθλητές» ήταν η απάντηση του Χόρχε Λορένθο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!