Λιγότερο συναίσθημα για το MotoGP θέλει ο Κουαρταραρό

Gazzetta team
Λιγότερο συναίσθημα για το MotoGP θέλει ο Κουαρταραρό
Καλύτερη απόδοση θεωρεί ότι θα έχει ο Φάμπιο Κουαρταραρό αν δεν είναι τόσο συναισθηματικά φορτισμένος το 2021, λέει ο ίδιος.

Με τρεις νίκες στη μεγάλη κατηγορία για το 2020 και έχοντας αρκετές pole positions στο ενεργητικό του, ο Φάμπιο Κουαρταραρό ετοιμάζεται για μια ακόμη μεγάλη χρονιά που για πρώτη φορά θα βρίσκεται σε εργοστασιακή μοτοσικλέτα. Όντας πλέον μέλος της Yamaha, θέλει να πάρει τα μέγιστα και σκοπεύει και ο ίδιος να αλλάξει τρόπο που αντιμετωπίζει κάποια πράγματα.

«Θέλω να πηγαίνω πιο τακτικά σε ψυχολόγο»

«Θέλω να δουλέψω στο συναισθηματικό κομμάτι με τη μοτοσυκλέτα, μέσα κι έξω από το box. Θέλω να έχω λιγότερα συναισθήματα. Νομίζω ότι αυτό θα είναι πολύ σημαντικό για το 2021 και θα βοηθήσει να δίνω καλύτερη πληροφόρηση στους μηχανικούς μου και στον αρχιμηχανικό μου. Διότι όταν είσαι συναισθηματικά φορτισμένος απλά λες ότι η μοτοσυκλέτα δεν δουλεύει και δεν είσαι σε θέση να τους υποδείξεις ποιο κομμάτι δεν δουλεύει καλά.

Έχω ήδη πάει μερικές φορές σε ψυχολόγο και είναι στα σχέδιά μου να πάω όταν τελειώσει η χρονιά. Τώρα θέλω να πηγαίνω πιο τακτικά, διότι οι μικρές διαφορές μπορούν να επιφέρουν μεγάλες αλλαγές. Έτσι θα δουλέψω στο συναισθηματικό κομμάτι με τον ψυχολόγο» είπε σε δηλώσεις του ο διάδοχος του Βαλεντίνο Ρόσι στη Yamaha.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!