Δεν θα άρεσε στον Κουαρταραρό να πάρει τίτλο χωρίς τον Μάρκεθ

Πέτρος Σηφαλάκης
Δεν θα άρεσε στον Κουαρταραρό να πάρει τίτλο χωρίς τον Μάρκεθ
Φέτος πολλοί είπαν ότι ο Ζοάν Μιρ πήρε το Πρωτάθλημα Οδηγών στο MotoGP επειδή έλειπε ο Μαρκ Μάρκεθ και ο Φάμπιο Κουαρταραρό λέει ότι θα ήθελε να το κατακτήσει και με τον Ισπανό μέσα στην πίστα.

Ο Μαρκ Μάρκεθ είναι ένα φαινόμενο στο MotoGP. Τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να κυριαρχήσει απόλυτα και φέτος, που τραυματίστηκε, άλλαξαν πολλά δεδομένα, είδαμε πολλούς περισσότερους νικητές σε Γκραν Πρι και ένα... νέο όνομα στο Πρωτάθλημα Οδηγών! Μέχρι στιγμής μόνο ο Χόρχε Λορένθο έχει καταφέρει να πάρει τον τίτλο ενώ ο Μαρκ Μάρκεθ βρίσκεται κανονικά στην πίστα και τρέχει. Ο Φάμπιο Κουαρταραρό, είπε την άποψή του για το ζήτημα.

«Ο Μαρκ είναι το σημείο αναφοράς»

«Δεν θα μου άρεσε τόσο να κερδίσω το πρωτάθλημα χωρίς τον Μάρκεθ εδώ. Προφανώς αν είχα την ευκαιρία να το κατακτήσω, θα το έκανα. Όμως για εμένα το τέλειο θα ήταν να είναι και ο Μάρκεθ στην πίστα. Θα ήθελα να τον κερδίσω στα ίσια, μέσα σε μια κανονική χρονιά. Αποτελεί το σημείο αναφοράς και είναι πολύ σημαντικό για εμένα να επιστρέψει. Έμαθα πολλά πράγματα από εκείνον. Το πρωτάθλημα αποκτά άλλη διάσταση όταν βρίσκεται και εκείνος εδώ» είπε ο Φάμπιο Κουαρταραρό.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!