O Μορμπιντέλι βρέθηκε σε καλή μέρα και πήρε την pole στη Βαλένθια

Πέτρος Σηφαλάκης
O Μορμπιντέλι βρέθηκε σε καλή μέρα και πήρε την pole στη Βαλένθια
Με μια εξαιρετική οδήγηση ο Φράνκι Μορμπιντέλι της Petronas Yamaha πήρε μια άξια pole position στη Βαλένθια. Στη 2η θέση ο Τζακ Μίλερ με Ducati και στην 3η ο Τάκα Νακαγκάμι με Honda.

Χωρίς ανατροπές και απρόοπτα εξελίχθηκαν οι κατατακτήριες δοκιμές του MotoGP στη Βαλένθια, για δεύτερο συνεχόμενο τριήμερο. Ο Φράνκο Μορμπιντέλι κατάφερε να πάρει την pole position συνεχίζοντας την πολύ καλή φόρμα που είχε και στα τρίτα ελεύθερα δοκιμαστικά νωρίτερα στην ημέρα, ενώ ο Τζακ Μίλερ και ο Τακάκι Νακαγκάμι, που επίσης ήταν πάρα πολύ δυνατοί στα ελεύθερα δοκιμαστικά των προηγούμενων ημερών, κάθισαν στη δεύτερη και την τρίτη θέση αντίστοιχα, συμπληρώνοντας την πρώτη γραμμή εκκίνησης του αυριανού αγώνα.

Στη συνέχεια συναντάμε τον Ζουάν Ζαρκό και τον Πολ Εσπαργκαρό, ενώ έκτος βρίσκεται ο Μάβερικ Βινιάλες. Αλέιξ Εσπαργκαρό, Πέκο Μπανάια, Μπραντ Μπίντερ και Μιγκέλ Ολιβέιρα κλείνουν τη δεκάδα. Να πουμε ότι ο Κουαρταραρό κατάφερε να περάσει στο Q2 από το Q1 και βρίσκεται ενδέκατος, ενώ το ίδιο συνέβη και στην περίπτωση του Μιρ, ο οποίος έχει τη δωδέκατη και τελευταία θέση του Q2. Κακά αποτελέσματα για άλλη μια φορά για τον Βαλεντίνο Ρόσι στη Βαλένθια. Θα ξεκινήσει τον αγώνα της Κυριακής από τη 16η θέση.

Στη διάρκεια της διαδικασίας δεν υπήρχε κάποιο άλλο αξιοσημείωτο γεγονός. Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά τους χρόνους των αναβατών, μαζί με τη σειρά που θα ξεκινήσουν αύριο τον αγώνα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!