Ο Ντοβιτσιόζο θα γυρίσει όταν βρει μοτοσικλέτα να τον ικανοποιεί

Πέτρος Σηφαλάκης
Ο Ντοβιτσιόζο θα γυρίσει όταν βρει μοτοσικλέτα να τον ικανοποιεί
Μέχρι στιγμής ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο έχει «ακυρώσει» αρκετές προτάσεις που του έχουν γίνει και λέει ότι θα γυρίσει στο MotoGP μόνο όταν του προσφέρουν θέση πάνω σε μια ανταγωνιστική μοτοσικλέτα.

Τελειώνει από την Ducati στο τέλος της χρονιάς ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο. Ο Ιταλός αναβάτης δεν έχει βρει κάτι για την επόμενη χρονιά, όχι επειδή δεν του έχουν γίνει προτάσεις, αλλά επειδή δεν θέλει να πάει όπου... να' ναι και ζητάει μια καλή μοτοσικλέτα που θα τον κρατήσει σε ένα καλό επίπεδο ανταγωνισμού. Ο ίδιος δήλωσε ότι αποφάσισε να μην προχωρήσει σε καμία επίσημη συμφωνία στο άμεσο μέλλον, με τις ομάδες που του έχουν κάνει πρόταση. Σύμφωνα με τον μάνατζερ του Ντόβι, αισθάνεται ότι ακόμη έχει πολλά να δώσει και έχει τη φιλοδοξία να παλέψει για να κερδίσει.

«Προτιμάει να μείνει εκτός του MotoGP για λίγο, οι τελευταίες του σεζόν με την Ducati ήταν πολύ σκληρές. Δηλώνει ότι θα επιστρέψει μόλις υπάρχει διαθέσιμη θέση με μια μοτοσικλέτα που να είναι καλή» είπε ο μάνατζερ του Ντοβιτσιόζο. Να πούμε τώρα, ότι οι περισσότερες «καλές» θέσεις του MotoGP είναι πιασμένες μέχρι και το τέλος του 2022 με βάση τα συμβόλαια που ισχύουν από σήμερα. Το 2021 μόνο στην KTM θα υπάρχει λήξη συμβολαίου.

«Τους τελευταίους μήνες έχω λάβει πολλές προτάσεις για να δουλέψω ως δοκιμαστής οδηγός σε διάφορα πρότζεκτ του MotoGP και σε πολλές ομάδες. Είμαι ευγνώμων που με υπολογίζουν αυτοί οι κατασκευαστές. Ωστόσο αποφάσισα να απέχω από οποιαδήποτε επίσημη συμφωνία και να παραμείνω ελεύθερος. Έχω ένα τεράστιο πάθος για τους αγώνες. Έχω τη φιλοδοξία να συμμετέχω και να παλεύω σε έναν αγώνα, για να κερδίσω. Θα γυρίσω στο MotoGP μόνο όταν βρω ένα πρότζεκτ μιας ομάδας που θα έχει το ίδιο πάθος, την ίδια φιλοδοξία και θα βρίσκομαι σε ένα περιβάλλον που μοιράζεται τις ίδιες αξίες και τις ίδιες μεθόδους με τις δικές μου. Τώρα εστιάζω στο να τελειώσω το φετινό πρωτάθλημα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και έχω ήδη ξεκινήσει να δουλεύω πάνω σε μερικά πρότζεκτ με τους συνεργάτες μου» είπε ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!