Ιανόνε: «Βίωσα τη μεγαλύτερη αδικία που μπορούσα να φανταστώ»

Πέτρος Σηφαλάκης
Ιανόνε: «Βίωσα τη μεγαλύτερη αδικία που μπορούσα να φανταστώ»
Πολύ στενοχωρημένος είναι ο Αντρέα Ιανόνε μετά από την απόφαση επέκτασης της ποινής του στα τέσσερα χρόνια εκτός του MotoGP, κάτι το οποίο έγινε εντελώς ξαφνικά.

Οι εξελίξεις για το ζήτημα της ποινής του Αντρέα Ιανόνε δεν ήταν καλές. Είδαμε ότι μετά την έφεση, όχι μόνο δεν μείωσαν τη διάρκεια των 18 μηνών αλλά την έκαναν πολύ μεγαλύτερη, στους 48 μήνες! Ο Ιταλός μετά από αυτό δύσκολα θα επιστρέψει ξανά στο MotoGP αφού θα βρίσκεται τέσσερα χρόνια εκτός των εξελίξεων και θα είναι πλέον 35 χρόνων.

«Ήξερα ότι είχα απέναντί μου ισχυρούς ανθρώπους»

«Σήμερα βίωσα τη μεγαλύτερη αδικία που μπορούσα ποτέ να φανταστώ. Έσκισαν την καρδιά μου, με κράτησαν μακριά από τη μεγαλύτερή μου αγάπη. Δεν υπάρχει λογική εξήγηση για όλα αυτά, για τους ισχυρισμούς τους, οι οποίοι συνοδεύονται από λάθος γεγονότα. Δεν τα παρατάω όμως.

Ήξερα ότι είχα να αντιμετωπίσω πολύ ισχυρές δυνάμεις, είχα απέναντί μου δυνατούς ανθρώπους αλλά ήλπιζα σε ένα καλό αποτέλεσμα. Ήλπιζα ότι η δικαιοσύνη θα επικρατήσει. Αυτή τη στιγμή υποφέρω πάρα πολύ, περισσότερο από όσο μπορούσα ποτέ να φανταστώ. Όποιος αποφάσισε να καταστρέψει τη ζωή μου θα καταλάβει σύντομα πόση δύναμη έχω στην καρδιά μου. Έχω καθαρή συνείδηση και πάνω από όλα, τη δύναμη της αθωότητας με το μέρος μου» είπε ο Αντρέα Ιανόνε.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!