Αντικαταστάτη του Βαλεντίνο Ρόσι ψάχνει η Yamaha

Πέτρος Σηφαλάκης
Αντικαταστάτη του Βαλεντίνο Ρόσι ψάχνει η Yamaha
Μετά από τα νέα του «Γιατρού», του οποίου τα τεστ κορονοϊού βγαίνουν ακόμη θετικά, η Yamaha σκέφτεται να βάλει κάποιον άλλο στη θέση του για τους αγώνες που θα λείψει.

Τα άσχημα νέα ήταν αρκετά φέτος για τον Βαλεντίνο Ρόσι. Πρώτα οι πτώσεις, μετά η μειωμένη απόδοση, ήρθε και ο κορονοϊός και τον... αποτελείωσε. Όταν ανακοίνωσαν ότι βρέθηκε θετικός, γνωρίζαμε ότι θα απουσιάζει για περίπου δύο εβδομάδες. Έχασε σημαντικά Γκραν Πρι και υπολογίζαμε ότι στη Βαλένθια θα βρίσκεται πίσω, ωστόσο τα PCR τεστ που κάνει συνεχίζουν να τον βγάζουν θετικό, παρά το γεγονός ότι τα συμπτώματα εξαφανίστηκαν από την τρίτη ημέρα που νοσούσε.

Η Yamaha σε αυτό το σημείο ψάχνει έναν άλλο αναβάτη για να βάλει στη θέση του. Οι απώλεια των βαθμών για το πρωτάθλημα κατασκευαστών είναι μεγάλη και «παίζουν» κάποια ονόματα, αν δεν γίνει κάποιο... θαύμα και ξαφνικά ο Βαλεντίνο Ρόσι βγει αρνητικός στα τεστ. Ο Γκάρετ Γκερλόφ είναι ο πιθανότερος αντικαταστάτης του. Ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα επίσημα, όμως θεωρούμε πως είναι το επικρατέστερο σενάριο.

«Είναι μεγάλη τιμή για εμένα που η Yamaha με υπολογίζει και μου δίνει αυτή την ευκαιρία. Αυτός ο χρόνος ήταν ήδη μια μεγάλη περιπέτεια, οπότε μιλάμε για το κερασάκι στην τούρτα. Είναι ένα όνειρο που είχα από πάντα να οδηγήσω την εργοστασιακή μοτοσικλέτα της Yamaha στο MotoGP, από τότε που ξεκίνησα να αγωνίζομαι. Η πιθανότητα ότι μπορεί να συμβεί, με ενθουσιάζει» είπε ο Γκάρετ Γκερλόφ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!