Poleman ο Τάκα Νακαγκάμι στην Τερουέλ

Γιώργος Βαρίνος
Poleman ο Τάκα Νακαγκάμι στην Τερουέλ
Ο Τακάκι Νακαγκάμι δικαιώνει την Honda για το συμβόλαιο που έκλεισε μαζί της, καθώς για πρώτη φορά ο Ιάπωνας παίρνει την pole σε αγώνα της μεγάλης κατηγορίας. Στη 2η θέση ο Φράνκο Μορμπιντέλι και 3ος ο Άλεξ Ρινς.

Καταστροφή για την Ducati και θεματική βελτίωση για την Honda με τον Νακαγκάμι να συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις που ξεκίνησαν από τα ελεύθερα δοκιμαστικά.

Στο Q1 απογοήτευσε ο Αντρέα Ντοβιτσόζο που είναι διεκδικητής του πρωταθλήματος, μένοντας στην 17η μόλις θέση με τον Πετρούτσι μόλις 19ο. Αλλά ήταν ο Πολ Εσπαργκαρό που έλαμψε με έναν εξαιρετικό χρόνο 1.47.071. Το εισιτήριο του Q2 βεβαίως πήρε και ο Ζουάν Ζαρκό με έναν πολύ καλό χρόνο.

Στο Q2 τα πράγματα είχαν φανεί από τα ελεύθερα. Ο Τάκα Νακαγκάμι είχε δείξει πως μελετώντας την τηλεμετρία του Μαρκ Μάρκεθ, ξεκλείδωσε τρόπους να οδηγήσει με άλλο στυλ την Honda του. Και αυτό απέδωσε θεαματικά. Ο Πολ Εσπαγκαρό δεν μπόρεσε να πλησιάζει στις πρώτες θέσεις παρά τον παραπλήσιο χρόνο που είχε κάνει και έτσι ο Τάκα πήρε την πρώτη του pole.

Εδώ τα αποτελέσματα του Q2

Kαι εδώ η σχάρα εκκίνησης

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!