O Ρινς κέρδισε δύσκολα στην Αραγωνία!

Γιώργος Βαρίνος
O Ρινς κέρδισε δύσκολα στην Αραγωνία!
Ο Ρινς κέρδισε στην Άραγκον με 2ο τον φανταστικό Άλεξ Μάρκεθ και 3ο τον Ζουάν Μιρ που πλέον προηγείται στο πρωτάθλημα!

Είδαμε έναν εξαιρετικό αγώνα. Ο Άλεξ Ρινς με Suzuki κέρδισε το συναρπαστικό Γκραν Πρι Αραγωνίας μπροστά από τον εξαιρετικό Άλεξ Μάρκεθ σε ένα καταστροφικό απόγευμα για τον μέχρι σήμερα πρώτο στο πρωτάθλημα Φάμπιο Κουαρταραρό. Το προβάδισμα του Φάμπιο Κουαρταραρό ήταν 10 βαθμοί πριν εκκίνηση του αγώνα, αλλά με τον Φάμπιο Κουαρταραρό να τερματίζει εκτός βαθμών, σημαίνει ότι τώρα ο Ζουαν Μιρ -που τερμάτισε 3ος- βρίσκεται πλέον έξι βαθμούς μπροστά! Ο Φράνκο Μορμπιντέλι ήταν αυτός που έστριψε πρώτος στην πρώτη στροφή αλλά ο Μάβερικ Βινιάλες και ο Φάμπιο Κουαρταραρό κατάφεραν να τον περάσουν στον πρώτο γύρο. Ο Κράτσλοου έχασε πολλές θέσεις και ο Ρινς από 10ος κατάφερε να βρεθεί 5ος στην πρώτη κιόλας στροφή!

Ο Φάμπιο Κουαρταραρό από τον πρώτο κιόλας γύρο φάνηκε πως δεν μπορεί να ακολουθήσει το ρυθμό των πρώτων και άρχισε να χάνει θέσεις, φτάνοντας στο τέλος του αγώνα στην 18η θέση εκτός βαθμών! Η αποκάλυψη ήταν φυσικά ο Άλεξ Μάρκεθ που από 11ος άρχισε να κερδίζει συνεχώς θέσεις και στο τέλος απειλούσε να περάσει και τον νικητή αλλά δεν πρόλαβε αφενός και αφετέρου είχε μείνει και από ελαστικά.

Ο Βινιάλες έδειξε στην αρχή πως μπορούσε να κρατήσει έναν καλό ρυθμό αλλά και αυτός έχασε θέσεις και τελικά τερμάτισε 4ος, θέση που τον κρατά ζωντανό στο στόχο του πρωταθλήματος. Οι Ducati απογοήτευσαν και δεν βρέθηκαν ποτέ σε σημείο να απειλήσουν τους προπορευόμενους. Η ΚΤΜ αλλά και η Aprilia απλώς συμμετείχαν σε έναν αγώνα που θα ήθελαν να ξεχάσουν.

Ο μόνος που έπεσε ήταν ο Πέκο Μπανάια.

Αυτά είναι τα επίσημα τελικά αποτελέσματα

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!