Βαλεντίνο Ρόσι: «Ο κορονοϊός έχει... καλό γούστο»!

Πέτρος Σηφαλάκης
Βαλεντίνο Ρόσι: «Ο κορονοϊός έχει... καλό γούστο»!
Με χιούμορ αντιμετωπίζει την κατάστασή του ο Βαλεντίνο Ρόσι καθώς λέει ότι πλέον ο ιός έχει ανέβει επίπεδο, χτυπώντας άτομα όπως εκείνος, ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Ιμπραΐμοβιτς!

Το πρώτο κρούσμα αναβάτη θετικού στον κορονοϊό στο MotoGP ήταν του Βαλεντίνο Ρόσι. Ο Ιταλός οδηγός δεν θα λάβει συμμετοχή αυτή την εβδομάδα στον αγώνα της Αραγονίας και κατά πάσα πιθανότητα, ούτε στης επόμενης εβδομάδας, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στην ίδια πίστα. Ο Βαλεντίνο Ρόσι δεν χάνει το χιούμορ του όμως ούτε σε τέτοιες περιπτώσεις και μιλώντας σε ένα γνωστό σόου της ιταλικής τηλεόρασης, είπε:

«Ο κορονοϊός έχει ανέβει επίπεδο πλέον με εμένα, τον Κριστιάνο Ρονάλντο, τον Πελεγκρίνι και τον Ιμπραΐμοβιτς. Έχει καλό γούστο! Έκανα το τεστ την Τρίτη το πρωί και βγήκε αρνητικό. Θα μπορούσα να φύγω από τότε για την Αραγονία. Αν ήταν να μείνω δέκα μέρες καραντίνα εκεί όμως, καλύτερα να αυτοκτονούσα. Ευτυχώς, από το βράδυ της Τρίτης και μέχρι το πρωινό της Τετάρτης δεν αισθανόμουν καλά και είχα κάποια συμπτώματα. Πονούσε η μέση, τα κόκκαλά μου και το κεφάλι. Η θερμοκρασία μου ήταν στο 37,6. Έκανα το γρήγορο τεστ και ήταν αρνητικό. Αποφάσισα να μην φύγω αφού είχα συμπτώματα και μετά βγήκε το θετικό αποτέλεσμα. Είναι σαν να περνάω γρίπη. Έχω πυρετό συνέχεια και πονάνε τα κόκκαλά μου» είπε ο «Γιατρός».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!