Ο Μπράντλεϊ Σμιθ «αρχηγός» στο FP1 του MotoGP

Πέτρος Σηφαλάκης
Ο Μπράντλεϊ Σμιθ «αρχηγός» στο FP1 του MotoGP
Η βροχή δεν «φρέναρε» τον Μπράντλεϊ Σμιθ στην πρώτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών για το Γκραν Πρι του Λε Μαν στη Γαλλία, με τον αναβάτη της Aprilia να κάνει τον καλύτερο χρόνο.

Το τριήμερο στο Λε Μαν της Γαλλίας ξεκινά κάπως... διαφορετικά για το MotoGP. Στην πρώτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών είχαμε βροχές, οπότε ήταν δεδομένο ότι θα υπάρχουν ανακατατάξεις! Ο Μπράντλεϊ Σμιθ έκανε τον καλύτερο χρόνο με την Aprilia του και ο Ζουάν Ζαρκό τον ακολουθεί στη δεύτερη θέση. Τρίτος ο Ντανίλο Πετρούτσι και Μίλερ, Ντοβιτσιόζο, στην τέταρτη και πέμπτη θέση αντίστοιχα.

Στη συνέχεια έχουμε ένα σερί από Yamaha από την πέμπτη μέχρι και την όγδοη θέση. Βινιάλες, Μορμπιντέλι και Βαλεντίνο Ρόσι, αντίστοιχα, με τον Καλ Κράτσλοου ένατο και τον Πολ Εσπαργκαρό δέκατο. Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι ενώ στο Moto3 μετρήσαμε 17 πτώσεις για την ίδια διαδικασία, στο MotoGP δεν έπεσε ούτε ένας. Γενικά ο χρόνος πέρασε χωρίς απρόοπτα και όλοι οι αναβάτες επέστρεψαν χωρίς ζημιές στα γκαράζ τους. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα και τους χρόνους από την πρώτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών του MotoGP, στην πίστα του Λε Μαν στη Γαλλία.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!