Νέο δίδυμο οδηγών για την Pramac Ducati

Gazzetta team
Νέο δίδυμο οδηγών για την Pramac Ducati
Ο Χόρχε Μάρτιν από το Moto2 θα αναλάβει... καθήκοντα MotoGP από την επόμενη χρονιά καθώς θα ανέβει στην Pramac, δίπλα στον Ζουάν Ζαρκό.

Νωρίτερα μάθαμε ότι στην εργοστασιακή Ducati, τη θέση του Αντρέα Ντοβιτσιόζο το 2021 θα την πάρει ο Πέκο Μπανάια από την Pramac Racing. Ενώ λοιπόν η ομάδα είχε καλύψει το δικό της πλάνο, δεν γνωρίζαμε τι θα γίνει στην Pramac και ποιος θα είναι ο αναβάτης που θα οδηγεί τη δεύτερη μοτοσικλέτα. Μαζί με τον έμπειρο Ζουάν Ζαρκό λοιπόν, θα δούμε τον Χόρχε Μάρτιν, αναβάτης του Moto2 που έφτασε η στιγμή για να ανέβει στην κορυφαία κατηγορία.

Να πούμε ότι ο Μάρτιν είναι Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Moto3 το 2018 και φέτος αγωνίζεται για δεύτερη σεζόν στην Moto2 και είναι ανάμεσα στους διεκδικητές του τίτλου. Μέσα στη σεζόν κόλλησε Covid-19 και δεν αγωνίστηκε για δύο αγώνες στο Μισάνο, ενώ έχασε λόγω μηχανικής βλάβης τον αγώνα στο Μοντμέλο, οπότε για αυτό έχει μείνει σχετικά πίσω και οι ελπίδες του για το πρωτάθλημα έχουν περιοριστεί. Μέχρι στιγμής μιλάμε για τον μοναδικό αναβάτη από μικρότερες κατηγορίες που ξέρουμε ότι θα ανέβει τον επόμενο χρόνο στο MotoGP. Στην πορεία, μάλλον θα ακολουθήσουν κι άλλοι!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!