Ο Φάμπιο Κουαρταραρό πάει... σφαίρα στην Ισπανία

Πέτρος Σηφαλάκης
Ο Φάμπιο Κουαρταραρό πάει... σφαίρα στην Ισπανία
Η πρώτη περίοδος των ελεύθερων δοκιμαστικών στο MotoGP τελείωσε με τον Φάμπιο Κουαρταραρό στην πρώτη θέση, έχοντας μάλιστα μια σεβαστή διαφορά από τον δεύτερο.

Πολύ καλά ξεκίνησε το τριήμερό του ο Φάμπιο Κουαρταραρό στη Βαρκελώνη. Ο αναβάτης της Petronas Yamaha κατάφερε να κάνει τον κορυφαίο χρόνο στην πρώτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών, με κάτι λιγότερο από μισό δευτερόλεπτο διαφορά με τον δεύτερο. Πίσω του βρίσκεται ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο με την Ducati του και στην τρίτη θέση ο ο Ζοάν Μιρ της Suzuki.Ο Μάβερικ Βινιάλες, ο νικητής του περασμένου αγώνα στο Μισάνο έφτασε μέχρι την τέταρτη θέση και πέμπτος, ο Αλέιξ Εσπαργκαρό.

Μορμπιντέλι, Ρινς, Βαλεντίνο Ρόσι, Κράτσλοου και Ολιβέιρα μπήκαν στη δεκάδα. Γενικά ήταν ένα πρωινό χωρίς απρόοπτα στη Βαρκελώνη και όλα πέρασαν ήρεμα. Ενθαρρυντικό που η Ducati του Ντόβι κατάφερε να φτάσει μέχρι τόσο ψηλά, μακάρι να τους δούμε αντίστοιχα ανταγωνιστικούς και τις επόμενες ημέρες, που είναι και οι πιο κρίσιμες. Παρακάτω ακολουθεί αναλυτικός πίνακας με την κατάταξη και τους χρόνους κάθε αναβάτη, από την πρώτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!